Déclaration Cartier – nova verzija koja će probuditi vaša čula

Sveža interpretacija kultnog mirisa, koji se zauvek upisao u parfemski kod kuće.

Davne 1989. godine svet je ugledao parfemski novitet kompanije Cartier, koji je bio predodređen da postane obeležje jednog od najprepoznatljivijih luksuznih brendova našeg vremena. Ove godine, kuća Cartier predstavlja novu verziju legendarnog mirisa - ne manje senzualnog, ali ispunjenog duhom modernosti.

Njegov autor je bila majstor parfimer Matilda Loren: pokušala je da otkrije drugu stranu karaktera mirisa - njegovu biljnu, veselu prirodu. Da bi to uradila, obogatila je elegantan uniseks miris drveno-začinske toaletne vode.

Deo kedra postao je sočniji i svetliji, začinske nijanse su dobile više svežine, a listovi citrusa su obnovljeni novom snagom. Eleganciju i estetiku nove verzije mirisa naglašava sofisticirana bočica od svetlo zelenog stakla.

„Kompozicija se sastoji od prepoznatljivih nota kedra i kardamoma, koje je Matilda Loren tonirala listovima citrusa kako bi miris bio svežiji i netrivijalniji“, poručuje Cartier.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group