Beauty - Parfemi

Da li ste spremne za rajske mirise ovog leta?

Ništa nije senzualnije i privlačnije od devojke koja zna da odabere pravi parfem.

Toliko mirisnih nota, toliko predivnih aroma, ali samo pojedini znaju da ostave tako snažan utisak. Kakav ćete parfem vi da odaberete za ovo leto? Ukoliko još niste odlučili, predstavljamo vam rajske mirise koji će vas inspirisati.

Potraga za pravim parfemom može biti poput maratona. Vredna svakog koraka, ali i iscrpljujuća. Kako smo negde blizu polovine ove godine, sa letom na pragu koje nam najavljuje vrele letnje večeri, izbor idealnog parfema se polako prikrada. Dizajneri parfema nam ni ove godine nisu olakšali, izbacujući na tržište predivne male bočice omamljujućih mirisa.

Kako odabrati savršen parfem?

Saveti stručnjaka su da se uvek držite onog što volite, kako ne biste kupili (i debelo platili) parfem koji posle ne želite na svojoj koži. Ukoliko volite laganije, svežije mirise, ove godine možete pokušati sa citrusnim ili cvetnim notama.

Predlog: Jo Malone London's Lime Basil & Mandarin Cologne

Ako preferirate nešto slađe ukuse, posegnite za jednim od parfema koji Rihanna obožava. Cvetne gornje note narandžinog cveta sa kremastim mošusom, vanilom i karamelom, mmm prosto neodoljivo.

Predlog : Kilian's Love Don't Be Shy Eau de Parfum

Nasuprot tome, ako više volite odvažan miris koji ostavlja utisak, imamo predlog i za vas. Orijentalni miris, ispunjen pregrštom začina, zaista je pun pogodak. Namenjen damama koje vole ukus gorke čokolade.

Predlog: Ford's cult Black Orhid

Bilo da već imate svoju omiljenu liniju parfema koju obožavate, ili ste spremni ovog leta da je proširite novim članovima, parfemi koje vam danas predstavljamo su zaista fantastični, i uklapaju se u svaki budžet. Kako bi vaš parfem na telu duže mirisao, uparite ga sa losionom za telo, koji će mu omogućiti da bude aktivan. Takođe treba da imate na umu da parfemi u čijem sastavu su agrumi, duže mirišu na koži od ostalih.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group