Cosmic Kylie Jenner: Kajli Džener predstavlja svoj prvi miris

Cosmic Kylie Jenner je svež i sladak miris koji će vas zavesti!

Kajli Džener nastavlja da širi svoj kozmetički biznis u nove kategorije lansiranjem svog prvog mirisa, Cosmic Kylie Jenner, zavodljiv, inspirisan kožom i miris koji miriše „nestvarno“.

Kreiran od strane Kajli, njen prvi miris odmah okružuje nosioca bogatim, toplim i slatkim mirisom.

Amber cvetni miris Kajli Džener "cveta" sa visokim notama slatke, sveže mešavine jasmina i crvene narandže. Srce mirisa zrači akordom bogatog zlatnog ambera i crvenog božura, dok se u njegovoj osnovi krije topli miris kedra i mošusa vanile koji nudi slatku esenciju idealnu za sve sate tokom dana. Cosmic Kylie Jenner je dizajnirana da izgleda kao umetničko delo „doneto iz drugog sveta“, sa izvajanom bocom koja savršeno stoji na dlanu.

„Želela sam da stvorim nešto što bi bilo zaista jedinstveno za mene u svakom pogledu, od mirisa do bočice, i miris koji ljudi nikada ranije nisu osetili. Proveli smo više od dve godine radeći na tome. Želela sam da bude svež, ali sladak i da miriše „kao da nije sa ovog sveta“ i da uključi neke od mojih omiljenih nota poput jasmina i mošusa od vanile“, kaže Kajli Džener. „Pošto je Cosmic nešto tako lično za mene, takođe sam želela da boca i pakovanje to odražavaju. Dizajnirala sam kutiju tako što sam svoj rođendan utisnula latiničnim brojevima, dok je bočica oblikovana tako da stane na dlan. Jedva čekam da to podelim sa vama."

Prvi miris Kajli Džener kombinuje njenu olfaktornu viziju i jedinstvenu estetiku sa Coty vodećom ekspertizom za mirise i globalnim dosegom.

Cosmic Kylie Jenner je dostupna u tri dopune veličine - 30ML, 50ML i 100ML - kao i u spreju od 10ML pogodnim za putovanja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group