Boss The Scent for Her Eau de Toilette

„Boss The Scent for Her“ opisan je kao parfem za žene sa sjajnom ženstvenom elegancijom i zavodljivošću.

Nakon „Boss the Scent For Her“ iz 2016. godine i „Boss The Scent for Her Intense“ iz 2017. godine, kuća Hugo Boss prerdstavlja novu verziju u februaru 2018. godine.

Laganija i svežija verzija je slatki miris koji se sastoji od savršeno izbalansiranih slatkih nota sa pečenim kakaom.Gornje note: mandarina, medena breskva, ružičasti biber
Srce: cvet narandže, frezija, osmantus,
Bazne note: pečeni kakao

Hugo Boss Boss The Scent for Her Eau de Toilette čuva gotovo istu kompoziciju, ali na lakši i svežiji način. Sveže note mandarina impresioniraju nosioca kada se sveža aroma pomeša sa slatkom medenom breskvom. Zajedno sa kombinacijom cvetnih nota frezije i osmantusa, mirisne arome se smiruju sa nežnim notama kakaa. To je jednostavno prekrasna i lepa kombinacija dugotrajnog, ali modernog, ženstvenog parfema.

Bočica parfema se ne razlikuje od originalne verzije, osim što novi parfem Eau de Toilette dolazi u ružičastoj boji sa roze hromiranim poklopcem.

Hugo Boss Boss The Scent for Her Eau de Toilette je dostupan u pakovanju od 30, 50 i 100ml.

foto:Hugo Boss

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group