Bili Ajliš lansira svoj prvi parfem

Njen istoimeni parfem „Eilish“ će debitovati ove jeseni.

Bili Ajliš se probija u industriju lepote sa svojim sopstvenim mirisom. Nakon što je na Instagramu nagovestila moguće lansiranje parfema u utorak uveče, uz video na kojem se vidi kako pevačica prska parfem na ključnu kost, potvrdila je da će njena istoimena parfemska voda Eilish debitovati ove jeseni.

„Ovo je miris za kojim sam tragala godinama i godinama. Ovo je moj omiljeni miris na SVETU”, napisala je 19-godišnja pop zvezda u saopštenju. „Miris je oduvek bio tako ogroman deo mog života i postojanja otkad znam za sebe, i imala sam san da stvorim ovaj miris i da oživim svoje ideje".

„Eilish“ parfem karakteriše „kombinacija slatkih, mošusnih, voćnih i drvenastih nota, mešajući kremastu vanilu sa tonkom, bogatim kakaom, toplim mošusom i sočnim bobicama.

Na Instagram nalogu možemo videti prvu fotografiju na kojoj je otkriven i izgled bočice parfema - elegantna, zlatna bronzana bočica naglašava lepotu ljudskog tela, posebno vrata, ključne kosti, leđa i poprsja.

Po ceni od 68 dolara, parfem Eilish će u novembru biti dostupan isključivo na billieeilishfragrances.com 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group