Aromatični eliksiri sezone koji će vas teleportovati na more

Snaga parfema je u tome što može da nas odvede iz kancelarije ili kuće do letnjih destinacija.

Ovu filozofiju prate i mirisi koje smo ove godine dodali u naš kofer koji pakujemo za dane odmora. Njihovi mirisi hvataju ceo povetarac sezone, evociraju uspomene na leta koja nikada nećemo zaboraviti, dok nas teraju da se više radujemo svim onim putovanjima o kojima sanjamo.

Novi parfemi za leto 2022. obuhvataju u jednoj bočici Amalfi, Kaliforniju, obalu Mediterana, Francusku, Maroko, Santorini i najegzotičnije destinacije. U kolekcijama najpoznatijih brendova pronašli smo sveže, lagane, ženstvene, ali i pikantnije, cvetne, sa hladnim notama citrusa ili ruže, u zavisnosti od vašeg ličnog stila i osećaja koji želite da vaš miris ostavi u prostoriji. Čak i ako vaš kofer sadrži malo kozmetičkih proizvoda, parfem je neophodan kao i krema za sunčanje, za osvežavajući osećaj svakog trenutka.

Savršen parfem može da nas oraspoloži i u najtežem danu, ovo je još jedan razlog više da ovog leta nabavite parfem koji će svojim notama popraviti vaše raspoloženje. Opustite se i dopustite svojim čulima da putuju kroz aromatične eliksire sezone.

10 letnjih parfema koje smo izabrali otkrijte u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group