Pronašli smo SAVRŠENI poklon za praznike

Kalendar u obliku legendarne bočice parfema, 27 kutija koje treba otvoriti sa isto toliko iznenađenja koje potpisuje Chanel. Neverovatno!

Povodom predstojećih praznika Chanel je predstavio advent kalendar u obliku legendarne flašice parfema i posvećen je kultnom mirisu Chanel N°5 koji je napunio 100 godina.

Tako je ovaj praznični kalendar zamišljen kao autentično umetničko delo, dostupno u ograničenom izdanju. Daleko od toga da je uobičajen, advent kalendar se sastoji od 27 kutija, numerisanih od 5 do 31: 5 kao parfem, 31 kao broj legendarne adrese u ulici Cambon. I ovde sve ima savršenog smisla.

Spolja, ovaj dragoceni praznični poklon izgleda baš kao bočica Chanel br. 5 u beloj verziji, sa čepom. Numerisane kutije sadrže neke od kultnih proizvoda legendarne kuće. Nekoliko primera: ruž Rouge Allure u ograničenom izdanju inspirisan N°5 parfemom, lak za nokte Le Vernis u potpuno novoj crvenoj boji, bočica N°5 Eau de Parfum, ali i narukvica sa priveskom u obliku 5 i drugi dodaci inspirisani legendarnim parfemom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group