Ako volite mirise koji mirišu čisto, trebalo bi da nabavite parfem Blanche

Ako volite mirise koji mirišu na čist i sveže opran veš, onda bi Blanche, jedan od najpoznatijih Byredovih mirisa, trebalo da bude na vašoj polici.

Danas se legendarni miris brenda ponovo otkriva kroz kolekcionarsku bočicu sa belim zatvaračem i novo lansiranje je propraćeno novom reklamnom kampanjom. Ovo je Blanche kakav nikada ranije niste videli: potpuno slobodno istraživanje lepote i moći.

„Sa Blanche sam želeo da uhvatim ideju teksture, tkanine i kože, prenoseći ljudsku intimnost“, kaže Ben Gorham, osnivač i kreativni direktor u Byredu.

O parfemu:

„Veoma ličan izraz, snažan u svojoj čistoći. Miris čiste kože i nošene odeće. Tela se posle dugog dana uvuku pod sveže čaršafe. Korpe su do vrha napunjene odećom za pranje. Jaka doza deterdženta. Istražujući mekoću i moć, Blanche je lični izraz ljudske stvarnosti, snažne u svojoj čistoći.“

Ovaj univerzalni miris izražava kontrast između belog platna i sapuna za veš. Kroz sandalovinu i mošus uvek je prisutan šarm ljudskog dodira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BYREDO (@officialbyredo)

Kampanja

Ako mislite da poznajete Blanche, razmislite ponovo. Parfem predstavljaju UFC, rvač u teškoj kategoriji Ilir Latifi, pored profesionalne plesačice i atletičarke u bikini fitnesu Rebecke Eklund. Kampanja koju je fotografisao Kacper Kasprzyk, odlikuje prepoznatljiv Byredo pogled na čistoću i ljudsko telo umotano u svežinu bele čiste odeće. Očekivanja se podrivaju, konvencije se krše - ovde ne postoji oda suptilnosti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group