10 parfema koje ćete obožavati ako volite miris vanile

Možda ćete ovde pronaći svoj sledeći omiljeni miris...

Odabir parfema je čisto lična stvar i nekome je teško da pronađe svoj prepoznatljivi miris na osnovu jednostavne preporuke prijatelja. To je jedan od onih kozmetičkih proizvoda koji zahteva vreme za istraživanje i naravno mnogo, mnogo testova.

Kako potraga za novim parfemom prilikom posete radnjama može zaista da vas zbuni (ili da vam se bukvalno zavrti u glavi), predlažemo da unapred znate koje note uopšte preferirate, ali i mirise koje volite u svakodnevnom životu.

Kada je reč o parfemima, vanila je svakako imala jednu od vodećih uloga u njihovom stvaranju već bezbroj decenija. I dok je neki smatraju previše jednostavnom ili slatkom, ne zaboravimo da ovaj specifičan ekstrakt važi za jedan od najzavodljivijih.

Zaboravite na sprejeve za telo sa mirisom vanile koje ste možda nosili u srednjoj školi. Parfemi koji danas predstavljaju najpoznatiji brendovi su sofisticirani, kriju vaniliju u svojim notama i stvaraju veliku zavisnost.

Ako i vi volite vanilu, sačuvajte ovu listu i... srećna kupovina!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group