Self-tan: Tajne savršenog, profesionalnog bronzanog tena bez izlaganja suncu

Za savršen ten bez izlaganja suncu, rešenje su proizvodi za samopotamnjivanje. Koje su tajne njihove primene za idealan, prirodan rezultat?

Kako temperatura raste počinje i sezona kupaćih kostima, plaže i izlaganja suncu. Ali dok ne dobijemo željenu zlatnu boju - uvek sa zaštitom - naš izgled u bikiniju sa bledom kožom neće izgledati najbolje. Dakle, ovde uvodimo u našu rutinu način br. 1 da pocrnite odmah, bez sunca: proizvodi za samopotamnjivanje. Ako znate tajne njihove primene, možda se više nikada nećete sunčati i imati neverovatan egzotičan ten, kao da ste se upravo vratili sa odmora.

Priprema

Nekoliko dana pre nanošenja sredstva za samopotamnjivanje, potrebno je pridržavati se pravila broj 1 za savršen rezultat, piling tela. Držite se područja gde je koža najdeblja, kao što su laktovi, kolena i gležnjevi.

Takođe je dobro da ste već uradili depilaciju. Ako koristite brijač, depilirajte se 24 sata pre samopotamnjivanja. Ako radite depilaciju voskom, uradite to 48 do 72 sata pre. Tako se proizvod za samopotamnjivanje ravnomerno nanosi na kožu i rezultat će biti gladak i sjajan bez iritacija.

Na šta treba paziti pre procedure

Nanesite proizvod za samopotamnjivanje u kupatilu, kada nema vlage. To znači ne nakon tuširanja ili kupanja. Dobro je imati ogledalo ispred sebe, jer na ovaj način možete bolje da proverite da li ste propustili bilo koji deo na zadnjoj ili bočnoj strani.

Napravite punđu da vam kosa ne smeta i uklonite sav nakit

Ako ste izabrali samopotamnjivanje u obliku spreja, onda bacite novine na pod kako ne bi zaprljale pod. Dobro hidrirajte delove tela na kojima se proizvod za samopotamnjivanje može akumulirati. Takva mesta su pete, laktovi, kolena, ruke i vrhovi stopala. Hidratacija će delovati kao barijera za pigmente i daće prirodniji rezultat.

Proces

Uvek počnite od stopala, sa savijenim kolenom kako biste istegnuli kožu i ravnomerno naneli kompoziciju. Ako ste izabrali mus, onda nanesite proizvod kružnim pokretima, što će omogućiti bolje i brže nanošenje. Dok se krećete prema gležnjevima i vrhovima stopala, vršite manji pritisak. Alternativno, izaberite četkicu jer će ona nežno rasporediti proizvod oko pete i stopala.

Jedna od najvećih poteškoća sa samopotamnjivanjem je nanošenje na leđa.  Na sreću, postoje odgovarajući specijalizovani alati (aplikatori za leđa) koji omogućavaju pristup ovom području. Stanite bočno ispred ogledala da biste mogli da proverite leđa.

Kako postići da rezultat traje duže?

Postoji samo jedna tajna: hidratacija i ponovo hidratacija. Na ovaj način ne samo da ćete produžiti preplanulost već ćete poboljšati svoju kožu dajući joj sjaj i mekoću. Hidratantni losion u spreju je sve što vam treba da biste izbegli trljanje. Takođe izbegavajte toplu vodu. Toplota otvara pore i oslobađa pigmente.

U teretani stavite puder na grudnjak ili patike koji će zaštititi kožu od trljanja i bledenja preplanulog tena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group