Saznali smo tajnu sočnih i dobro oblikovanih usana Nikole Pelc

Od 9. aprila pa nadalje, kada su se Nikola Pelc i Bruklin Bekam venčali, sve oči su uprte u suprugu sina Viktorije i Dejvida Bekama. Ima smisla, ako razmislimo o tome kako je Nikola Pelc bila glamurozna i elegantna na dan svog venčanja, noseći prelepu venčanicu iz kuće Valentino.

Pored predivne venčanice Nikol je izgledala fantastično, a mi smo pronašli kozmetički prozvod koji ona obožava. Ovog puta je to proizvod za negu kože i posebno za područje usana. U nedavnom intervjuu sa manekenkom, ona je govorila o svojoj rutini lepote i otkrila naziv tretmana koji redovno koristi kako bi imala savršeno hidrirane usne. Reč je o korejskoj noćnoj maski za spavanje, LaNeige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LANEIGE U.S. (@laneige_us)

LaNeige noćna maska za usne:

Multifunkcionalni proizvod koji zaslužuje našu pažnju! Ako stalno osećate suve i ispucale usne, ne tražite dalje. Dizajnirana od strane korejskog brenda LaNeige, omiljena maska Nikole Pelc ima dubinski tretman preko noći. Sastav je obogaćen antioksidansima kao što su vitamin C, beta-glukan i ekstrakt noćurka, koji neguje i regeneriše usne dajući savršeno hidrirani i puniji izgled usana kada se probudite.

Dizajnirana za nanošenje pre spavanja, ova noćna maska se može koristiti i kao klasični balzam za usne tokom dana. I najbolje - ova maska je dostupna sa raznim mirisima kako bismo izabrali naš omiljeni! 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group