Sastojak koji će transformisati vašu masnu kožu

Masnoj koži je potrebna posebna nega i naravno ovo nije nešto što čitate prvi put.

Masnoća često postaje dosadna, a jedna od najčešćih grešaka u nezi kože koju prave žene sa masnom kožom, jeste izbegavanje hidratantne kreme. To dovodi do toga da koža postaje suva i tako proizvodi još više ulja u pokušaju da se zaštiti.

Kako biste pravilno negovale masnu kožu morate potražiti proizvode za suvu kožu, koji zapravo kontrolišu masnoću na vašoj koži. Jedan od najstarijih beauty trikova za žene sa masnom kožom je nanošenje jabukovog sirćeta ili zelenog čaja umesto tonika jer oba proizvoda sadrže sastojke za balansiranje pH kože.

Jabukovo sirće ima adstringentna i antibakterijska svojstva, što ga čini važnim u rešavanju ozbiljnih problema sa kožom, kao što je teška masnoća, koja zauzvrat dolazi sa bubuljicama, sklonošću aknama i pojavom proširenih pora.

Pomešajte jabukovo sirće i vodu, nanesite na tufere, obrišite lice nakon čišćenja tako što ćete posebno obratiti pažnju na T zonu koja je najmasnija. Nakon nanošenja jabukovog sirćeta ili zelenog čaja ako vam više odgovara nanesite hidratantnu kremu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group