Razotkrivamo mitove o anti-aging kremama

Danas su moderne žene opsednute glatkom, mladolikom kožom, bez mana...

Kako bi imale kožu o kakvoj sanjaju žene pribegavaju najrazličitijim kremama i serumima, tako da nas ne čudi ukoliko na svom toaletnom stočiću imate pregršt krema za razne namene. Verujte, niste same!

Anti-aging kreme su najprodavaniji proizvodi na tržištu u poslednjih nekoliko godina. Ako smatrate da su ove kreme rešenje za vaše košmare, ovde su neki od mitova koje u potpunosti treba zanemariti kada je reč o kremama.

Mit 1: Čuda će se desiti za 24 sata

Ovo je jedan od mitova koji je stalno prisutan kada su u pitanju anti-aging proizvodi. Čak se i najpoznatiji brendovi za negu kože igraju sa psihom potrošača i garantuju čuda preko noći, što je potpuno besmisleno. Potrebna je kontinuirana primena proizvoda najmanje nekoliko meseci da biste videle prve rezultate.

Mit 2: Ovo je najbolji multitasking proizvod

Većina Anti-aging krema su nazvane multi-tasking proizvodima. Znate li zašto? Razlog je da proizvođači pozovu kupce da kupe proizvod koji im garantuje da će uz pomoć jedne kreme rešiti svih problema - ukloniti bore, fine linije, tamne fleke i ožiljke.

Mit 3: Koliko imate godina?

Prema nedavnoj studiji, novi anti-aging proizvodi se prodaju na osnovu starosti klijenta. Ako vi imate 40 godina, postoje specifične kreme za korišćenje koji će vam pomoći da se oslobodite od sadašnjih bora. Ovo je jedan od mitova o anti-aging kremama koji potpuno treba ignorisati.

Mit 4: Skuplja krema je bolja krema

Većina krema protiv starenja su skupe zbog vrednosti njihovog brenda! Uvek je bolje da odaberete proizvode koji su lekoviti, prirodni i važno je da obratite pažnju na to kako oni mogu da reše probleme koje imate sa kožom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group