Beauty - Make up

Novi jesenji trend kada su nokti u pitanju

Da vas je neko na početku godine pitao kako zamišljate 2020. godinu, verovatno je ne biste nikad predstavili kao ovakvu kakvom se pokazala.

Iako niko od nas nije mogao predvideti događaje koji su usledili, ne preostaje nam ništa drugo nego da maksimalno iskoristimo situaciju oko sebe. Dakle, ako već morate da nosite masku na licu, zašto je ne biste učinili svojom inspiracijom.

Istina, sa njom na licu nije najprijatnije, ali ako je tu da sačuva vaše zdravlje, razumno je nositi je. To dakle ne mora da bude klasična bela ili plava maska koja podseća na medicinske. Na raspolaganju vam je cela paleta najrazličitijim dezena i boja maski, koje svakodnevno možete menjati. Bilo da znate da ih sašijete sami ili ćete radije da potražite kupovnu varijnatu, svejedno je. Maska je obavezna, ali je možete pretvoriti u svoj modni dodatak.

U poslednjih nekoliko nedelja opšti hit na društvenim mrežama je slaganje maski i nail arta. Vrhunski umetnici oslikavanja noktiju, potrudili su se da što vernije kopiraju izgled odnosno dezen na maskama koje njihovi klijenti nose, predstavljajući ih na nokatnoj površini. Rezultat: neverovatno privlačan i unikatan izgled! Da li je potrebno više od toga, u ovim izazovnim vremenima? Ako na bilo koji način možete sebi da popravite raspoloženje u toku dana, pa makar to bio i lak na noktima, posegnite za tim.

Sakupili smo za vas u našoj galeriji najaktuelnije varijante novog nail art koji sparuje dezen maske i noktiju. Potražite među njima svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group