Lancome Grandiose - Najlepše oči na svetu

 “Lancôme, vodeći stručnjak za maskare,ponovo pomera granice pa nas svojom kreativnošću i tehnološkom inovativnošću jednostavno obara s nogu. U eri kada je vreme postalo luksuz, a ritam života sve ubrzaniji, žene su u potrazi za najnovijim ekskluzivnim make-upaksesoarom, koji će optimalno istaknuti njihovu lepotu. Stoga Lancôme donosi novu interpretaciju kodeksa ovog obožavanog proizvoda.

Grandiôse nije tek novi proizvod, već predstavlja istinsku avangardnu reinterpretaciju maskare koja ispunjava očekivanja svih žena zahvaljujući pojednostavljenoj tehnici nanošenja koja donosi neverovatne rezultate u jednom potezu!
 

Kombinacijom inovativnosti, mašte, stručnosti i istančanosti, Grandiôse predstavlja tradiciju suštinskog francuskog chica, predstavljajući temeljne Lancôme vrednosti. Dolazi u prefinjenoj bočici, jednostavno se nanosi, a rezultati su spektakularni… Bez obzira na to da li je početnica ili stručnjak za nanošenje make up-a, sa maskarom Grandiôse svaka žena može imati neodoljive oči, nezavisno od godinama, porekla ili nesavršenostima koje je muče u pogledu lepote. 
 

Pojednostavljujući nanošenje maskare ergonomično oblikovanim proizvodom, Lancôme pobeđuje vreme i dovodi umetnost nanošenja make up-a do savršenstva. Maskara je sada uistinu najbolja prijateljica svake žene!”
 

Françoise Lehmann

Glavna direktorka Lancôme Internationala 

LEPOTA OČIJU Glavni saveznik svake žene
 

Vaš partner za prekrasne oči
 

Od svih stvarčica u kozmetičkoj torbici, maskara je neophodna; ovaj accessory koristi gotovo svaka žena i jednostavno je must-have proizvod. Oko 70% žena u proseku je koristi 5 dana u nedelji, dok je trećina nanosi svaki dan*. Kada bi morale da se odluče za samo jedan beauty accessory, to bi definitivno bila maskara!
 

*Izvor: Consumer & Market Intelligence. Istraživanje najčešće korištene kategorije kozmetičkih proizvoda, provedeno 2012.
 

Oko: atribut lepote koji zaslužuje znalački tretman
 

Iako je maskara najomiljeniji i najkorišćeniji kozmetički proizvod, nanošenje nije lako savladati. To je zato što je oko izuzetno multidimenzionalan deo lica i mnoge je delove teško dosegnuti. Lancôme stručnjaci su tokom radionica proučavali njegove složene aspekte i pažljivo posmatrali korisnice maskare kako bi sa preciznošću utvrdili sa kojim se poteškoćama suočavaju, te su na temelju toga ponudili inovativna rešenja.
 

Problem br. 1: „drugo oko“
 

Uopšteno govoreći, ženama je jednostavnije da nanesu maskaru na oko koje je na istoj strani kao i ruka kojom je nanose. Lancôme je primetio da kod nanošenja maskare na drugo oko žene koriste tri tehnike, od kojih nijedna nije u potpunosti zadovoljavajuća:
 

-  prelazak četkicom iznad nosa
 

-  okretanje zgloba kako bi dosegnule drugo oko
 

-  korišćenje druge ruke.
 

Problem br. 2: obuhvatanje svih trepavica
 

S obzirom na sferični oblik, oko ima dva seta krivulja koje otežavaju pristup određenim područjima:
 

 • Krivulja konture oka može se podeliti na tri dela (unutrašnji ugao, središnji deo i spoljašnji ugao).  Dva su dela uzlazna, dok je treći silazni.
   
 • Budući da je oko zaobljeno, drugi niz krivulja se nastavlja na prvi. To utiče na smer trepavica, koje se okreću prema spolja (unutrašnji i spoljašnji ugao) ili prema napred (u središnjem delu).
   

Sa jedne strane zbog kombinacije uzlaznih i silaznih krivulja, a s druge zbog različitog smera trepavica,pri nanošenju maskare potrebno je uzeti u obzir dve dimenzije. Stoga je vrlo teško dosegnuti i naneti maskaru na trepavice unutrašnjeg i spoljašnjeg ugla.
 

Zbog spomenutih poteškoća se  žene svakodnevno suočavaju sa izazovima koji zapravo ne postoje kada im neko drugi nanosi maskaru:
 

- postizanje ujednačenog rezultata na oba oka
 

- jednostavan pristup svim trepavicama uprkos specifičnim oblicima lica
 

- zahvatanje i prekrivanje svih trepavica od korena do vrha, čak i u teško delovima koje je teško dosegnuti. 
 

AVANGARDA

Prva drška Swan-Neck™  ('labuđi vrat')
 

Lancôme rešenje za ovaj trostruki problem: maskara nove generacije koja kombinuje četkicu s high-tech čekinjama i revolucionarno zakrivljenom drškom. Njen inovativni dizajn otvara novo poglavlje kada je reč o make upu za oči.
 

Zahvaljujući inovativnoj dršci „Swan-Neck™“,  Lancôme donosi revoluciju u dizajnu maskare. Kratka, zakrivljena drška idealnog je oblika koji se jednostavno prilagođava svim krivuljama oka u jednom potezu zgloba. Četkica Grandiôse precizno se pozicionira duž konture oka i sledi njegov prirodni oblik, omogućujući pristup svim trepavicama, od jednog ugla do drugog te od korena do vrha.
 

Zaobljena pod uglom od 25° u odnosu na svoju osu, drška se takođe savršeno prilagođava konturama lica, izbegavajući jagodice, nos i luk obrva; nema više naprezanja zgloba kako biste postigli simetričan efekt oba oka!
 

Savršeno precizna četkica
 

S kratkom četkicom od elastomera, Grandiôse omogućava optimalno prianjanje formule i glatko nanošenje već od prvog poteza. Zahvaljujući maloj razmeri omogućuje dohvat i podizanje svih, pa čak i najkraćih trepavica, stvarajući senzualno zaobljenim linijamapotpuno otvoren i ujednačen rub. Oblikovane poput polu-latica, čekinje omogućuju savršeno nanošenje formule. Dolaze u dve veličine te su struktuirane poput otvorenog cveta, zahvatajući svaku trepavicu od korena do vrha, uz odvajanje. Nanošenje je precizno i ne ostavlja mrlje na kapku.
 

Ultra-crna formula
 

Uz inovativnu dršku i četkicu, bilo je potrebno osmisliti i izvanrednu formulu. Poigravajući se savršenom ravnotežom boje, postojanosti i nege, Lancôme kombinuje visoku efikasnost i glamur sa ultra- crnom nijansom. Formula je savršeno postojana puna 24 sata.
 

'Grandiozna' transformacija
 

Sa inovativnom drškom, savršeno oblikovanom četkicom kao i pigmentima izuzetno snažnog intenziteta, Grandiôse jednostavno trnsformiše pogled, donoseći spektakularan efekat.
 

Već od prvog poteza intenzivira trepavice, zahvatajući ih od korena do vrha. Ravnomerno rasporedjenese odvajaju i dobijaju neverovatan volumen za neodoljiv i prefinjen izgled. Božanstvene krive naglašavaju lepotu očiju. Neverovatnom dužinom, zaobljenošću i volumenom, Grandiôse donosi potpunu transformaciju pogleda i zadivljujući efekat!
 

Veličanstvena maskara grandioznog dizajna
 

Između dragocenog accessoryja i umetničkog predmeta, svojim senzualnim i putenim oblikom bočica Grandiôse odiše luksuzom te predstavlja spoj vrhunskog dizajna i lepote. Intenzivne crne boje, suptilno se transformiše u smoky efekt, u jednakoj meri avangardan i tajanstven.
 

Poput talismana, Lancôme ruža se nazire u prozračnom, delikatnom obliku, graciozno rastući iz 'korena'.
 

NANOŠENJE MASKARE GRANDIÔSE
 

1. Nova ergonomija za novu tehniku nanošenja
 

Kako biste usavršili tehniku nanošenja, stavite četkicu uz koren trepavica. Započnite sa nanošenjem od spoljašnjeg ugla oka prema unutrašnjem, rotirajući zglob i koristeći cik-cak pokrete.
 

 1. Započnite sa nanošenjem maskare na trepavice spoljašnjeg ugla na gornjoj liniji trepavica. Da biste to učinili, primite dršku tako da je krivulja okrenuta prema dole i namažite trepavice u smeru prema van.
   
 2. Za otprilike trećinu zarotirajte dršku između prstiju: četkica će se sama pozicionirati horizontalno iznad središnje trećine oka.
   
 3. Nastavite s leva na desno oscilirajućim pokretom pomalo ustranu, sa pritiskom četkice bliže liniji trepavica i podizanjem ruba trepavica od samog početka nanošenja. Podignite trepavice.
  1. Ponovo zarotirajte dršku za još jednu trećinu, smeštajući četkicu iznad preostale unutrašnje trećine. Prirodno nagnuta, četkica je sada usmerena prema nosu te možete namazati trepavice u tom smeru.
    
  2. Isti postupak primenite kod donjeg kapka.
    

Zahvaljujući neverovatno intuitivnom korišćenju, nanošenje ćete svladati nakon samo nekoliko pokušaja. Pre nego što pročitate uputstva, najvažnije je izvežbati rotiranje drške između prstiju kako biste shvatili na koji način funkcioniše.
 

2. Savršena ergonomija za dosezanje drugog oka
 

Zakrivljena drška omogućava potpuni pristup pomoću sve tri tehnike, što olakšava nanošenje maskare na drugo oko bez obzira na to koji vam je pristup draži:
 

 1. 1.       Prelazak četkicom iznad nosa
   

Zahvaljujući jedinstvenom obliku, olakšan je prelazak drškom preko nosa u cilju nanošenja maskare na prve dve trećine (spoljašnju  i središnju). Za unutrašnji ugao lagano zakrenite ruku.
 

 1. 2.      Okretanje zgloba u cilju dosezanja drugog oka
   

2.Zakrivljeni oblik drške omogućava nanošenje maskare na drugo oko sa gotovo jednakom jednostavnošću kao na prvo.
 

 1. 3.      Korišćenje druge ruke
   

'Odraz u ogledalu' korišćenje tehnike za drugo oko, s druge strane…
 

Definitivno je vreme da zaboravimo nagle i trzajne pokrete. Umesto toga koristite lagane i ujednačene poteze, kako biste osigurali ujednačeno nanošenje od korena do vrha.
 

3. 'Grandiozan' volumen
 

Za istinski 'grandiozan' volumen, polako i precizno prinesite četkicu uz gornji deo trepavica, gotovo u ravnini sa kožom. Počevši od spoljašnjeg ugla, pritisnite prema gore kako biste što više podigli trepavice. Nakon što ste namazali koren, još vam je samo preostalo da nanesete formulu prema vrhovima kako biste dobili spektakularno zaobljene trepavice. Ponovite nanošenje, najpre klizeći četkicom niz trepavice spoljašnjeg ugla, a zatim prema unutrašnjem uglu. 'Grandiozan' volumen je zagarantovan!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group