Beauty - Kozmetika

Na koje sve načine možemo koristiti micelarnu vodu

Micelarna voda nezaobilazno je sredstvo za svakodnevnu negu lica, a takođe je i multifunkcionalno.

Da vidimo kako možemo koristiti micelarnu vodu. Micelarna voda se može koristiti kao sredstvo za čišćenje, tonik, sredstvo za uklanjanje šminke i ovlaživač kože. Dakle kupovina kvalitetne micelarne vode je dugoročna investicija. Pročitajmo nekoliko jedinstvenih načina za uključivanje micelarne vode u našu svakodnevnu negu kože.

Toniranje lica

Micelarna voda čisti ulja i prljavštinu sa površine kože i čisti pore. Zbog svojih svojstava je odličan čistač za našu kožu, bez nepotrebnih sastojaka koji se često nalaze u posebnim tonicima.

Skidanje šminke

Micelarna voda čini skidanje šminke jednostavnim zadatkom - jednostavno nabacimo malo vode na pamučne tufere i to je sve. Micelarna voda je idealno sredstvo za uklanjanje šminke jer nežno čisti i uklanja šminku oko očiju i celog lica. Lagana je i osvežavajuća, pomaže u uklanjanju ostataka šminke na koži.

Čišćenje lica bez ispiranja

Upotrebite micelarnu vodu za pranje lica. Konzistencija je lagana, osvežavajuća i ne izaziva masni osećaj. Najbolje od svega? Čišćenje će biti toliko hranljivo i hidrirajuće da je čak i ne morate isprati (iako mnogi kozmetičari preporučuju obavezno umivanje lica nakon korišćenja micelarne vode)!

Kada su putovanja i izleti u pitanju veoma je pogodna za nošenje. Može se koristiti i za čišćenje ruku, ali sada budite oprezni prilikom izbora, jer je važno da su ruke dobro dezinfikovane odgovarajućim sapunima ili dezinfekcijskim sredstvima koja sadrže dovoljno alkohola.

Očistimo četkice za šminku

I poslednje, ali ne najmanje bitno, micelarna voda se takođe može koristiti kao sredstvo za čišćenje četkica za šminkanje. Micelarna voda najbolji je proizvod da se oslobodimo prljavštine i ulja na našoj koži, a istovremeno da se oslobodimo svega što ostaje na našim četkicama za šminku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group