Sea glass nails – najmodernji manikir za letnju sezonu

Ova sezona će pripadati sirenama.

Ne u bukvalnom smislu, već simbolično – inspirisaćemo se estetikom ovih morskih lepotica, pustićemo kosu do struka, birati lepršave i lagane tkanine, kao i odgovarajući manikir.

Upoznajte "Sea glass nails", koji je proglašen za najmoderniji manikir za leto 2024!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by franci ♥ (@pop_polished)

„Mermaidcore” - šta je to?

 Termin „mermejdkor” je trend koji karakteriše upotreba boja inspirisanih okeanom, poput nijansi plave, zelene, tirkizne ili ljubičaste, i motiva vezanih za more, kao što su školjke, rakovi, alge i talasi. Mermaidcore moda često koristi sjajne materijale, šljokice, i tkanine sa satenskom završnom obradom, koje se odnose na sjaj sirena.

"Mermaidcore" nije samo tematska odeća, već i usklađena šminka, frizura i manikir, koji koristi svetlucavu kozmetiku, holografske efekte i šare nalik ribljim krljuštima. Estetika „mermejdkor” se često povezuje sa prazničnim, bezbrižnim raspoloženjem, kao i sa malo magije i fantazije, što je čini popularnom među ljudima koji traže originalne, kreativne načine da unesu morsku auru u svoj svakodnevni život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by franci ♥ (@pop_polished)

"Sea glass nails" – o čemu je reč?

Verujući da nam je letnje vreme nadohvat ruke, zakazujemo termin kako bismo sebi priuštile manikir za početak sunčanog i veselog godišnjeg doba. „Sea glass nails ” nisu ništa drugo do nokti inspirisani morskom površinom – onom u boji lagune, gde se plava savršeno kombinuje sa tirkiznom bojom, stvarajući jedinstven izgled. To je proziran manikir hladnih tonova sa mat završnom obradom, kao komad stakla koji lebdi negde u najudaljenijim krajevima sveta.

Možete napraviti ovakav manikir i u salonu i kod kuće. Postoji nekoliko varijanti, a svaka oduševljava svojom bojom i morskim asocijacijama.

Da biste uradili ovu vrstu manikira, počnite sa čišćenjem noktiju od preostale baze ili ostataka laka za nokte. Zatim pripremite nokatnu ploču tako što ćete nežno turpijati nokat i srediti zanoktice. Nakon ovog procesa i nanošenja mlečne baze, pređite na nanošenje laka. Ne zaboravite da nanesete lak precizno. Poslednji i ne manje važan korak je, naravno, gel za fiksiranje - mat ili sjajan, u zavisnosti od efekta koji želite.

Sea glass nails je savršeni letnji manikir - providni su, hladnih tonova i daju atmosferu okeana, čak i ako nemate pristup moru. Oni će se izdvojiti od popularnih letnjih boja kao što su jarko crvena, besprekorna koralna i limunada žuta. Ovaj manikir će izgledati dobro i na kratkim i na dužim noktima, evocirajući atmosferu pravih sirena. Ovo je savršen stil za svaku ženu koja sanja o prepoznatljivom manikiru, koji će ujedno biti i savršena uspomena na bezbrižan provod na rajskom ostrvu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group