NOVO DOBA KOZMETIČKOG LIFTINGA

Još jedna Lancome revolucija u nezi kože...

“Jedna od snažnih Lancôme tačaka i ključ njegovog jedinstvenog odnosa sa ženama jeste njegova sposobnost nadilaženja ambicija savremene kozmetike i prepoznavanja najintimnijih i neizraženih problema, koji su ipak najbitniji. A tu je još i stalno pomeranje granica lepote preko svih ograničenja kao i sposobnost pružanja jedinstvenih rešenja vidljivih u trenu.

U borbi sa prolaznošću vremena najdublja želja svake žene jesta da zadrži prekrasno oblikovano lice i svežu, toniranu kožu. Ne zamrznutu ili stereotipnu, već slobodnu u svojim pokretima i izrazima, kako bi s ponosom mogla pokazati lepotu lica. Potraga za tim podstakla je Lancôme i njegove stručnjake na razvoj hibrida koji će označiti novo doba kozmetičkog liftinga: „instrumentalizovani“ kozmetički lifting. Hibrid poznat kao Rénergie French Lift™, izuzetan je spoj posebne tehnike masiranja koju omogućuje jedinstvena naprava i visoke delotvornosti noćnog liftinga.

Lancôme je razvio idealan spoj, povezujući svoju tradicionalnu stručnost u području tehnika masaže koje se izvode na institutima i negu protiv starenja kože, kako bi svakoj ženi ponudio novi inovativni i čulni pristup sofisticiranoj, no jednostavnoj nezi kože; taj noćni duo posebno je dizajniran za uklanjanje bora i zatezanje kože.

Rezultati koji se postižu korišćenjem Rénergie French Lift™ nude novu perspektivu kozmetičkog liftinga. Dan za danom, čvrstina i tonus se obnavljaju, a koža i lice kao da se iznova rađaju i uživaju u ponovno pronađenoj mladosti. Zakoračili smo u novo doba „instrumentalizovanog“ kozmetičkog liftinga i to u vrlo francuskom duhu.

Françoise Lehmann
Generalni direktor, Lancôme International

Rénergie French Lift 

Novo doba „instrumentalizovanog“ kozmetičkog liftinga

Od 1992. godine Rénergie se neprestano razvija kako bi optimalno tretirao svaki pojedini simptom starenja kože te čak i najzahtevnijim ženama ponudio najmodernija, sofisticirana rešenja koja pružaju izuzetnu efikasnost.

Uvek ispred svog vremena, Rénergie danas u potpunosti menja tradicionalan kozmetički pristup čvrstini kože. Nadahnuće? Pristup liftingu kože specifičan za francuske hirurge kojima je cilj postići čvrstinu u potpunosti poštujući linije i izraze svakog lica, kako bi se postigli  savršeno prirodni rezultati. Načelo: rad na svakom pojedinom predelu lica, sa ciljem prodiranja u dublje slojeve kože te postavljanje svakog mišića na njegovo izvorno mesto, koristeći se jedinstvenim stepenom prefinjene preciznosti.

Nadogradnjom svojeg temeljitog poznavanja biologije kože i inovatorske stručnosti u oblikovnoj masaži, Lancôme kreira Rénergie French Lift™: izuzetan spoj posebne tehnike masiranja koju omogućuje jedinstvena naprava i visoke delotvornosti noćnog lifting efekta. I tako je započelo novo doba “instrumentalizovanog“ kozmetičkog liftinga. 

Rénergie French Lift™
Eksluzivni noćni duo

Širenjem tih novih saznanja i njihovog dvostrukog aspekta kada se radi o oblikovanju i tehnikama masaže koja se izvodi na institutu, Lancôme sada nudi nove odgovore na pitanja o čvrstini kože. Spoj masažnog diska i visoke tehnologije, jedinstven i inovativan French Lift™ ritual postavlja put novom dobu „instrumentalizovanog“ kozmetičkog liftinga.

Ekskluzivni disk za masažu pojačava čvrstinu kože lica

Kako bi svakoj ženi pružio blagodati suve masaže, poput onih koje izvode stručni terapeuti za lepotu na institutu, Lancôme je dizajnirao pribor jednostavan za upotrebu sa tehnikom koja se usvaja brzo i lako. Nudi opijajuće iskustvo sa ciljanom efikasnošću u kojoj svaka žena u udobnosti svoje kuće može uživati koliko god želi.

Eksluzivni disk za masažu koji pojačava čvrstinu lica 
Disk Rénergie French Lift™ ženama omogućava efikasno masiranje kože i pojedinih delova lica, pružajući blagodeti nalik onima koje pruža masaža stručnjaka sa instituta. Njegov ergonomski oblik nudi idealnu ravnotežu gipkosti i otpornosti. Silikonska tekstura pojačana uklesanim V motivima sa prednje strane diska, pomaže optimalnom zahvatukože čime je intenzivno stimulišu.

Tehnika masaže u 4 koraka 
Razvijena od strane stručnjaka sa instituta Lancôme, ova se jedinstvena masaža izvodi korišćenjem diska. Metoda se izvodi u 4 koraka, sa različitim pristupom svakoj zoni kojim se postižu  krajnji rezultati čitavog lica. Masaža se izvodi na početku noćne rutine nege kože, na suvoj koži, tj. savršeno očišćenoj, goloj koži. 

Noćni lifting tretman visoke tehnologije

Lancôme, pionir kozmetike protiv starenja više od 20 godina, u svojoj formuli kombinuje najučinkovitijeg aktivnog sastojka za postizanje trenutnih i dugotrajnih rezultata.

Kombinacija jedinstvenih aktivnih sastojaka: Resveroside™

U borbi protiv opuštene kože, naši laboratorije su razvile efikasan proizvod za negu kože koji je uključen u Rénergie liniju. Koristi tehnologiju koja spaja aktivne sastojke i stimulaciju.

Aktivna tekstura melema

Spajanjem užitka i efikasnosti, ova izrazito elastična tekstura pri  dodiru sa kožom i  stvara svilenkasto gladak gornji sloj na površini.

Ritualom Rénergie French lift™ vaša je koža tonirana, izgleda zaglađeno i učvršćeno, kao da je podignuta i ponovno ispunjena energijom. Volumen lica je iznova oblikovan, a linije lica podignute. 

Rénergie French Lift™
Visoko delotvoran „instrumentalizovani“ kozmetički lifting

Merenja delotvornosti u učvršćivanju kože

Tonus kože poboljšan je za 35%*. Pokazalo se da je Rénergie French Lift™ ritual delotvoran kod „zatezanja“ opuštenog vrata: nakon 4 nedelje, opušten izgled se smanjuje za 25%**. 

* Izmereno pomoću DTM (Dermal Torque Meter –merač gipkosti kože); 4 sata nakon korišćenja proizvoda; 40 ispitanika.
**Kliničko vrednovanje. Procenat poboljšanja. 61 ispitanik.

Dokazani rezultati protiv bora

Klinička studija koju su proveli dermatolozi pokazuje da su posle 4 nedelje* tokom kojih se proizvod nanosi, bore na čelu i u području očiju smanjuju za skoro15%.

*Kliničko vrednovanje.Procenat poboljšanja. 61 ispitanik. 

Učinkovitost koju su primetile žene

Reakcije volonterki na učinkovitost Rénergie French Lift™ su odlične. Već od prve nedelje njihova koža izgleda čvršće. Nedelja za nedeljom, njihova koža izgleda zaglađena, kao da je podignuta i ispunjena energijom.

*Sopstvena procena: Procenat  zadovoljstva. 167 ispitanika. 8 nedelja.

Sinergija za trostruku delotvornost

Nedelja za nedeljom, korišćenjem Rénergie French Lift™ dueta pojačava se „zategnuti“ izgled kože.

Korišćenje diska za masažu igra važnu ulogu u ritualu Rénergie French Lift™. Prikupljeni podaci pokazuju povoljne rezultate masaže koja se izvodi zajedno sa proizvodom za negu kože,

Komunikacija

Kroz objektiv talentovanog fotografa Maria Testina sa uglađenim grafičkim ugođajem, dobitnica Oskara Kate Winslet predstavlja Lancôme ženu.

Rénergie ritual

Rénergie French Lift™ je nova tajna lepote kada se radi o nezi kože, a može se pohvaliti bogatim asortimanom proizvoda koji su istovremeno jednostavni za korištenje. Kombinacija odražava dvadesetogodišnje nastojanje da svakoj ženi ponudi najefikanije rešenje u njenoj želji za mladalačkim izgledom kože.

Izbor Rénergie proizvoda za negu kože prikladan je za svaki tip kože, čak i onaj najosjetljiviji. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group