Noćna krema protiv bora u koju se "zaklinje" Dženifer Aniston

Ova krema protiv starenja nije samo jeftina - ona ​​je zaista proizvod za negu kože koji će vam pomoći da se rešite bora.

Možda ste pomislili da holivudske zvezde poput Dženifer Aniston veruju samo najluksuznijim brendovima lepote, dok svoju besprekornu kožu duguju „zlatnim” tretmanima u klinikama za plastičnu hirurgiju, ali to nije u potpunosti tačno.

U stvari, čak i zvezde mogu voleti pristupačne proizvode koji i vi verovatno imate u svojoj taštini - i kupuju ih iznova i iznova.

Upravo je to slučaj sa 54-godišnjom glumicom, koja je mnogo puta izjavila da njena omiljena linija za negu kože pripada brendu Mario Badescu, koji uključuje zaista veoma ekonomične proizvode. Tačnije, noćna krema protiv starenja koju ona voli je sačinjena od morskih algi, koju možete pronaći u mnogim kozmetičkim prodavnicama i apotekama, a cena je oko 30 evra.

U stvari, ona je već godinama intenzivno koristi za svoju noćnu negu, dok smatra da savršeno pokriva njene potrebe za negom protiv starenja.

Ova krema sadrži kolagen i hijaluronsku kiselinu, koji u kombinaciji sa vitaminima i mineralima koji stvaraju blistav, mekan i mladalački ten. A ako je Dženifer Aniston, koja nesumnjivo ima mladalačku kožu, verni ljubitelj ove krema, nema razloga da je i mi ne isprobamo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group