Neon Glow: Nokti Hejli Biber blistaju i želimo ih što pre!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATT REZ (@colorbymattrez)

Zamislite neon manikir Hejli Biber sa kožom boje cimeta u leto!

Festival Coachella je možda završen, ali jedna od zvezda koja je ukrala šou bila je Hejli Biber sa svojim blistavim noktima. I zaista su bili blistavi, dok su svetleli u mraku.

Neon Glow

Hejli Biber je napravila jedan od najsjajnijih izgleda noseći crnu bomber jaknu od kože u kombinaciji sa... ničim ispod! Njena šminka je uključivala svetlucavu podlogu sa razmazanom linijom ajlajnera i veoma nežnu roze senku na očima i usnama, što je savršeno odgovaralo njenom minimalističkom stilu. Međutim, ono što nije bilo tako minimalistiučko su njeni neon nokti u apsolutnoj boji leta.

Manikir Hejli Biber nije bio običan neon manikir. Njeni nokti su bili fluorescentne boje, stvarajući upečatljiv efekat u mraku.

Neka zablistaju!

Trend fluorescentnih boja za nokte osvojio je svet lepote, dodajući svežinu i vitalnost našem stilu. Da biste stvorili ovaj efekat, najbolja opcija je korišćenje specijalnih lakova za nokte koji sijaju. Postoji mnogo brendova koji nude ovu vrstu proizvoda u raznim nijansama. Za nanošenje laka jednostavno radimo uobičajene procedure za naš manikir i nanosimo lak u dva sloja za maksimalnu osvetljenost i efekat.

Takođe, fluorescentni efekat u mraku biće još intenzivniji ako nokte izložimo svetlosti nekoliko minuta pre nego što odemo u tamno mesto. Što više svetlosti apsorbuju nokti, jače će svetleti u mraku.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group