Ne plašite se kiše dok u svom kupatilu imate najbolje proizvode protiv kovrdžanja

U poslednjih nekoliko dana verovatno ste doživeli malu dramu u vezi sa kosom i češljanjem. Kiša je trajala satima, a ako se krećete gradom, sve što možete da uradite je da kosu zavežete u rep ili ispletete još čvršću pletenicu kako biste izbegli kovrdžanje koje je izuzetno dosadno.

Naravno, i za to su se pobrinuli stručnjaci zahvaljujući njihovim vrednim savetima i proizvodima protiv kovrdžanja koje nude.

Ali pre nego što vam pokažemo omiljene proizvode protiv kovrdžanja, trebalo bi da znate još nekoliko stvari. Na primer, kako možete da izbegnete kovrdžanje kose? Ako je vaša kosa zdrava i pravilno hidrirana, ne ostavlja prostor vlažnom vremenu da stvori ovaj efekat.

To znači da biste trebali koristiti odgovarajuće proizvode za negu, počevši od šampona sa uljima i biljnim sastojcima koji štite kosu, kao i masku koju ćete nanositi najmanje jednom nedeljno. Ako imate veliki problem sa suvom kosom, nanesite masku, omotajte kosu prozirnom folijom i ostavite da deluje 20-30 minuta. Dobro isperite i pustite da se kosa osuši prirodnim putem. Takođe ne zaboravite da nanesete proizvod za zaštitu od toplote svaki put kada koristite fen ili peglu za ispravljanje kose.

A ako još niste kupili proizvod koji će vam pomoći da ukrotite kosu, pogledajte naše favorite u galeriji fotografija.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group