Manikir trendovi za 2023.

Kakav manikir će biti potpuni hit u ovoj godini...

Zahvaljujući Instagramu imamo izvor nepresušne inspiracije za manikir, koji je jedan od važnijih aksesoara svake žene. Dugi ili kratki, bitno je da su nokti uvek sređeni, uredni i lepi.

Da biste znale koji će trendovi biti hit u narednim sezonama, pogledajte našu listu:

1. Kolor-bloking sa transparentnim detaljima

Sve više nail art dizajna sa transparentnim delovima (delovi nokta koji nisu namazani lakom) će se moći videti ove godine. Sjajne metalik nijanse u kombinaciji sa crnom ili teget izgledaće elegantno i sofisticirano.

2. Sredina nokta

Ko bi rekao da će nanošenje laka samo po sredini nokta biti u trendu? Linija boje koja ide od korena ka vrhu nokta, vizuelno će izdužiti nokte i olakšati vam nanošenje laka - jer se ne morate brinuti o višku kojeg neće biti.

3. Holografski akcenti

Ovaj trend se nadovezuje na prošli, jer se radi o istom načinu nanošenja laka, ali je sada u pitanju holografski, prelamajući efekat. Umesto laka u klasičnim bojama dodajte lak sa ovim efektom i dobićete fantastičan nail art.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aistė Haas (@heygreatnails)

4. Nokti kao drago kamenje

Motivi dragog kamenja na noktima su počeli polako da se penju na sam vrh trendova. Jednostavno pomešajte metalik nijanse sa običnim bojom i nanesite ih na nokat - efekat je neverovatan.

5. Minimalističke linije

Jedan od najjednsotavnijih trendova je ovaj jer vam je za njega potrebna samo jedna horizontalna linija preko svakog nokta.

6. Uokvireni nokti

Još jedna alternativa minimalističkog manikira jeste uokviravanje noktiju metalik nijansom. Jednostavno  tankom linijom uokvirite ceo nokat i dobićete zanimljiv i jedinstven manikir.

7. Dijamantski nokti

Najsjajniji od svih prethodnih je upravo ovaj trend koji će se sigurno svideti svima koji vole šljokice štras. Dijamantski nokti su unapređena verzija „staklenih“. Dobra vest je što uz njih ne morate nositi nikakav nakit jer su sami po sebi dovoljan aksesoar, dok je loša vest što vam ni jedan manikir neće izgledati tako sjajno kao ovaj.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group