Džared Leto je odlučio da otkrije tajnu večne mladosti i lansirao brend kozmetike

Brojne poznate ličnosti lansirale su beauty brendove, a sada im se pridružio Džared Leto.

Džared Leto je odlučio da kreira sopstvenu kozmetičku liniju - i da je na njegovom mestu bila druga poznata ličnost, vest ne bi izazvala interesovanje. Međutim, Leto je poznat po tome što sa 50 godina izgleda bolje od svojih mladih kolega na ekranu i sceni. U čemu je tajna? O tome govori njegov brend Twentynine Palms.

Ime brenda se odnosi na Nacionalni park Džošua Tri u jugoistočnoj Kaliforniji. Pustinja i njena škrta priroda bili su glavni izvor inspiracije za Letoa, koji je, inspirisan Nevadom, pre nekoliko godina tamo čak kupio kuću. „Zbog surovog okruženja, pustinjske biljke su neverovatno otporne“, kaže glumac. Svaki od 11 proizvoda Twentynine Palms sadrži aloju i druge "pustinjske" sastojke. Prvu kolekciju čine proizvodi za lice, telo i kosu. Upakovani su u staklene boce i recikliranu plastiku u ružičastoj i tamno ljubičastoj boji.

Cene Twentynine Palms proizvoda su iznad proseka, sa kremom za oči od 77 funti i maskom za lice od gline 75 funti. Leto takođe planira da razvije brend i da radi na liniji parfema zasnovanoj na eukaliptusu, vetiveru i smirni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group