Top lista: 10 ideja za klasični praznični crveni manikir

Koliko god volimo da eksperimentišemo, crveni manikir će uvek biti naš izbor broj jedan za ovu sezonu.

Nije slučajno da crvena boja nosi titulu najženstvenije i najzavodljivije nijanse. Crvene nijanse simbolizuju ženski dinamizam, seksepil i šarm i, bez obzira na trendove, nikada ne izlaze iz mode. Što se tiče manikira, crveni lak je uvek jedan od prvih na našoj listi želja, posebno tokom praznične sezone.

Ove godine, crveni manikir na koji ćemo se fokusirati biće glamurozan i elegantan. Bez obzira da li je minimalistički ili sa dekorom, svi dizajni koje ćemo istražiti pre nego što odaberemo omiljeni, imaće jednu zajedničku stvar - sjajne finiše ili suptilan sjaj sa ciljem da nam poprave raspoloženje svaki put kada ih pogledamo.

Nail art inspirisan praznicima, naravno, ima mesto na našem moodboard-u sve dok je šik i ne izgleda kič. Od modernog francuskog manikira do neodoljivih bordo nijansi trendovi sugerišu da se prepustimo mašti dok biramo manikir koji će nas pratiti tokom sezone praznika.

Trudićemo se da damo šansu svim dezenima koji su bliski našem stilu, a posebno onima koji će istaći oblik i dužinu naših noktiju. U galeriji pogledajte naše predloge i na vreme zakažite manikir, jer su svuda mesta već popunjena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group