Aparat koji precizno sređuje nokte

Više ne morate same da se mučite oko uređivanja noktiju...

Lepe i sređene nokte viđamo svakodnevno, a naročito preko interneta. To nekad može da izgleda obmanjujuće, zar ne? Mi iza tog izgleda ne vidimo sate i sate sedenja, mazanja, sređivanja - od grešaka, do promena i drugih sitnica koje znjau strašno da frustriraju svaku ženu koja želi da ima uvek sređene nokte. Pored toga, na profesionalni manikir se troši dosta novca.

U današnje vreme, kada se tehnologija svakodnevno razvija i širi, moguće je stvoriti mašinu koja nam može pomoći oko sređivanja noktiju. Zamislite kako bi to izgledalo: bilo koji dizajn i izgled biste mogli da imate na noktima, kad god to poželite, a i bez muke i previše vremena.

Pri Valija je odlučila da se oproba u tome i olakša kako sebi, tako i mnogim drugim ženama koje vole da imaju lepe i namazane nokte. “Nakon mučenja oko manikira, mazanja lakova, brisanja, lepljenja stikera i isprobavanja različitih varijanti manikira, odlučila sam da napravim nešto što će svakoj ženi u željenom trenutku i za kratko vreme dati manikir koji želi. Tako je nastao Nailbot.”

U saradnji sa mehaničkim inžinjerom Kejsi Šulc, Pri je razvia Nailbot koji preuzima dizajne sa smart-telefona i “štampa” ih direktno na vaše nokte. Aplikacija dolazi sa nekoiko ugrađenih dizajna, a isto tako može koristiti i slike koje ste vi fotografisali. Ako želite da na noktima imate slatke smajlije - Nailbot vam može to uraditi, a ako želite sliku vašeg ljubimca - i to vam može biti učinjeno.

Pri i Kejsi će prodavati ovaj super aparat za 199 dolara, a koji će sadržati dovoljno mastila za 5000 manikira, beli lak za bazu kako bi se svaka sličica videla, lak koji ide pre štampanja i aplikacjiu za mobilni telefon.

Kako vam se čini ovaj aparat, da li biste ga koristili?

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group