7 najpopularnijih kozmetičkih proizvoda sa TikTok-a

Prateći trend "Tik Tok made me buy it", izdvojili smo 7 kozmetičkih proizvoda koji su zahvaljući generacije Z postali viralni.

Istina je da na Tik Toku možete pronaći sve: od video snimaka kako da dekorišete dom, DIY predloga do viralnih internet trenutaka i saveta za modu ili lepotu. Među njegovim ogromnim sadržajem, nije neuobičajeno da korsnici društvene mreže predstavljaju i ističu kozmetičke proizvode, koji potom postaju viralni i tako ih nalazimo u torbicama čak i najvećih beauty zavisnika.

Na TikToku korisnice društvene mreže obično preporučuju korektore, serume, proizvode za negu kože, šminku ali i parfeme idealne za svako godišnje doba. Uz odobrenje generacije Z, najpopularnije proizvode koriste i mnoge poznate ličnosti, poput Hejli Biber, koja je pažljivo proučavala trendove lepote Tik Toka kako bi kreirala sopstvenu liniju kozmetike.

Zajednička karakteristika kozmetičkih proizvoda koji postaju viralni na platformi koja se stalno razvija je da su inovativni u onome što rade, dok je većina njih takođe super efikasna. Puderi sa visokom pokrivenošću, parfemi sa mirisom koji se satima zadržava na telu, sredstva za čišćenje lica koja ostavljaju kožu blistavom i hidriranom se posebno ističu, dok se istovremeno mogu kupiti po pristupačnim cenama.

Za leto 2022, Tik Tok je istakao 7 kozmetičkih proizvoda koji imaju sve preduslove da budu dodati na našu listu za kupovinu.

Otkrijte ih u galeriji fotografija:

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group