5 glavnih trendova za novogodišnji manikir

Spremamo se za najluđu noć u godini!

Izbor stajlinga za Novu godinu je zadatak jednako važan kao i ukrašavanje kuće za praznike i kupovina poklona za rođake i prijatelje.

U svakom slučaju, prava odeća utiče na stvaranje novogodišnjeg raspoloženja ali prilikom kreiranja stajlinga, manikir nije ništa manje važan od haljine, cipela ili modnih dodataka.

Prilikom izbora dizajna, uzmite u obzir ne samo aktuelne trendove, već i "preference" maskote naredne godine - Crnog vodenog zeca. Sa njima astrolozi obično povezuju šanse za sreću u novoj godini. U nastavku otkrivamo pet glavnih trendova novogodišnjeg manikira 2023.

Nijanse plave

@THEHANGEDIT

Crni vodeni zec se tradicionalno smatra plemenitom životinjom, tako da je malo verovatno da će ga sjajni otisci i neon boje impresionirati. Najviše od svega, zec voli razne nijanse plave: od delikatne akvamarin do bogate boje indiga. Ljubitelji jednostavnijeg manikira će voleti jednobojan lak: možete naneti jednu nijansu plave na sve nokte ili koristiti drugu nijansu na svakom noktu.

Zlatna

@BETINA_GOLDSTEIN

Brilijantan manikir tradicionalno spada na listu glavnih trendova svake novogodišnje sezone. Samo ove godine, umesto uobičajenog sjaja, bolje je koristiti premaz koji imitira prirodno zlato. "Zlato" može pokriti ceo nokat ili ovu sjajnu nijansu možete koristiti samo kao dekorativni element.

Pliš

@AMYYTRAN

Pliš je jedna od najrelevantnijih tkanina za Novu 2023. Sada je ova luksuzna tkanina stigla i u trendove lepote: na vrhuncu popularnosti je manikir koji imitira plišani premaz. Naravno, vaši nokti neće biti tako mekani na dodir, ali možete stvoriti optičku iluziju. Naravno, baršunasti premaz uopšte nije pliš - to je samo poseban lak. Za kreiranje baršunastog dizajna, po pravilu se koristi sjajni lak, ali ne običan, već magnetan. Sjajne čestice ovog laka su napravljene od sitnih zrna metala. Nakon što ga nanese, majstor drži magnet preko noktiju, stvarajući jedinstveni uzorak za razliku od bilo čega drugog.

Biserni premaz

@BYRDIE

Kul izbor za minimaliste koji uopšte nisu spremni za jarko plavi lak ili imitaciju pliša na noktima je biserni sjaj. Izvodi se pomoću sjajnog laka, ali sjajne čestice u njemu su mnogo manje nego u uobičajenom sjajnom laku. Zato nokti ne samo da sijaju: oni prelepo svetlucaju, podsećajući na sjaj bisera od sedefa - otuda i ime.

Crni lak

@GEL.BYMEGAN

Maskota 2023. je Crni vodeni zec, tako da je jednostavni crni lak na noktima takođe na listi vrhunskih trendova. Tamni lak najbolje izgleda na kratkim noktima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group