Beauty - Kozmetika

40 predivnih Nail Art dizajna sa mašnicom

Nail Art je postao pravi vid zabave mnogim devojkama.

Od pruga i tačkica, Hello Kitty do Barbie dizajna svi definitivno izgledaju sjajno. Ukoliko volite “girly” izgled, predlažemo da nokte dekorišete mašnicama.

 

Mašnica na noktima je tako nežna, ženstvena i jednostavna ideja koja je postala vrlo popularna u nail art dizajnu. Mašne su simboli ženstvenosti, nevinosti i lepote. Svaka devojka voli ove male detalje, koristeći ih za oblikovanje kose, na odeći, aksesorima, pa čak ih koriste i za njihove nokte.

 

Dizajn mašne je kreativan način dodavanja dodira ženstvenosti manikiru.Postoje mnogi različiti metodi i načini na koje možete stvarati mašnice. Možete koristiti specijalne nalepnice za nokte, ili možete da nacrtate svoj omiljeni oblik na noktima. Takođe postoji širok spektar boja. Mašnice mogu biti jednostavne ili složenije. One mogu biti stvorene na samo jednom noktu ili kao mnogo malih mašnica na svim noktima.

 

Nokti sa mašnicama se često oslikavaju u ženstvenim bojama, kao što je roze ili u klasičnim bojama kao što su crna i bela. Međutim, mašnice na noktima mogu biti bilo koje boje i i dalje će izgledati zapanjujuće!

 

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group