30 ideja za savršeni office manikir

Strogo okruženje, diskretni nokti.

Ako kancelarijski kodeks zahteva od vas samo neutralne nijanse noktiju, to nije razlog da uvek imate dosadan manikir. Uostalom, mi nismo britanske vojvotkinje, a poslovni kodeksi nisu kraljevski protokol. Potražili smo zanimljive ideje za manikir i pitali stručnjake o jednostavnim tehnikama koje će vaše nokte učiniti modernim, ali ujedno idealnim za posao.

Vrlo često se kancelarijski kodeks odnosi samo na odeću i obuću, ali to ne znači da možete doći na sastanke sa dugim noktima u neon nijansama koji su ukrašeni cirkonima. Kao i u slučaju odeće, bolje je držati se uzdržanog stila, kako bi ostavili dobar prvi utisak tokom važnih sastanaka.

Prilikom izbora boje obratite pažnju na pastelne nijanse. Dužina noktiju treba biti kratka ili srednja, oblik - mekani kvadrat ili bademasti oblik. Birajte od nežnih pastelnih boja do bele, kao i biserne nijanse koje takođe uživaju popularnost ove sezone. Ako vam vaš posao i pravila dozvoljavaju trebalo bi da pogledate male geometrijske ili cvetne obrasce koji se stavljaju preko glavne pastelne baze.

Veoma je važno da pravilno kombinujete oblik i dužinu noktiju, boju i dizajn, tako da manikir izgleda delikatno i ne odvlači pažnju.

Izabrali smo za vas 30 super ideja!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group