30 ideja za manikir inspirisan Uskrsom

Predstojećim praznicima se uvek radujemo, jer nam to daje priliku da malo odmorimo od posla i zabavimo se sa prijateljima i rođacima.

Približava se Uskrs, jedan od najvažnijih praznika, što nam daje šansu da uključimo našu maštu i iskoristimo uskršnje motive ne samo za dekoraciju jaja, već i za zabavan manikir. Preslatki motivi poput pilića, zečeva i cveća su idealan način da ulepšate i svoje nokte za nadolazeće praznike.

Prvi i najbolji "detalj" koji opisuje Uskrs je slatko žuto pile, koje se koristi za ukrašavanje kuće, za bojenje jaja i izradu divnih nail art stilova. Žutom bojom nacrtajte piliće, dodajte neke otiske poput jaja ili korpe pune jaja na jednom od vaših noktiju. Tufnice, cveće i lepi uskršnji obrasci mogu biti odlični detalji na vašim noktima.

Takođe je važno da obratite pažnju na kombinacije boja. Pokušajte da napravite ravnotežu između svetlih i pastelnih nijansi. Ako želite da napravite lepi uskršnji nail art dizajn umesto pilića, moćete izabrati zečeve. Ova slatka stvorenja izgledaju neodoljivo na noktima u kombinaciji sa šargarepama, cvetićima koji simbolišu dane proleća, šarenim jajima i raznobojnim tufnicama.  

Za minimalistički, skromniji izgled, jednostavno koristite otisak zeca na jednom prstu, dok će ostali nokti ostati u jednoj boji.  

Pogledajte ove fenomenalne nail art dizajne inspirisane Uskrsom koji mogu da vam posluže kao inspiracija za vaše nokte.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group