Zašto su sve žene poludele za visokim konjskim repom?

Visoko zategnuti konjski rep je odjednom postao apsolutni must-have kada je izbor savršene letnje frizure u pitanju.

Ok, ni nama nije baš najjasnije otkud odjednom tolika pomama za frizurom koja manje-više postoji od kad je (modnog) sveta i veka, ali smo više nego spremni da sa vama podelimo najlepše moguće primerke koji su ovih dana zabeleženi na hipodromu zvanom svetska modna scena.

Uozbiljimo malo našu priču i krenimo od nekih činjenica... Za početak, konjski rep je oduvek bio savršen način da se prikriju svi nedostaci sa kojima se većina savremenih (vrednih i zauzetih) dama susreće na dnevnom nivou.

Bilo da kuburite sa krajevima koji se u zadnje vreme ponašaju prilično čudno i neobuzdano, ili baš ovog jutra niste imali dovoljno vremena da operete svoju masnu kosu – nema tog problema koji savršeno uvezan konjski rep ne može da reši!

Ukoliko ste u potrazi za nekim novim cool stilom koji možete nositi tokom cele godine onda je odabir visokog konjskog repa idealna stvar za vas. Naročito u ovim vrelim letnjim danima kada po svaku cenu želimo da izbegnemo prekomerne znojenje u oblasti vrata i ramena. Uostalom, i prebacivanje repa s jedne na drugu stranu tela može biti neki vid rashladjivanja, naročito ukoliko se nalazite na plaži.

Ali nije konjski rep savršen pratilac samo opuštenih varijanti i dnevnih izlazaka. Njega sasvim komotno možete poneti i na nekom fensi mestu, večernjem izlasku ili u nekoj svečanoj prilici. Odlično se slaže sa gotovo svim odevnim kombinacijama, možete ga nositi krajnje zalizano ukoliko želite da postignete glamurozniji look, ili pak izabrati neku messy varijantu ukoliko ste u žurbi.

Bilo kako bilo – dozvolite sebi da ovog leta eksperimentišete baš sa ovim stilom!

Photo: pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group