Ubrzajte rast kose prirodnim putem

Bilo bi idealno kada bismo proizvoljno mogli da biramo dužinu svoje kose, ali iako to nije realno ipak možemo da ubrzamo njen rast...

Kosa i frizura zapravo čine važne delove nečijeg imidža. Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da su među prvim stvarima koje neko primeti na osobi, pa je i logično da nam je važno kako će izgledati.

Često se učini kao da kosa raste sporo, međutim ako primetite da je to zaista tako i da joj je potrebno mnogo vremena da poraste valjalo bi da ispitate razlog. Ako se ispostavi da ne postoji problem, moguće je da samo ne unosite dovoljno vitamina.

Kao i sa drugim delovima organizma, pravilna ishrana utiče i na rast kose. Otkriveno je da orasi, riba, jaja, piletina, meso i semenke imaju efekat na brzinu rasta naše kose. Ključni su proteini pošto oni utiču na zdravlje kože vaše glave, a zdrava koža glave daje i zdravu kosu. Meso i jaja su odličan izvor gvožđa, a gvožđe čini čuda - ponekad dolazi do opadanja kose i zbog manjka gvožđa.

Osim za ishranu, određene namirnice se uspešno mogu koristiti i kako bi se pospešio rast kose, a mi vam u nastavku otkrivamo neke od njih!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group