Trik od 5,5 cm koji će pokazati da li vam kratka kosa dobro stoji

Trebaće vam samo lenjir i dve olovke!

„Da li da ošišam kosu? Da li će mi bob dobro stajati ili ću se pokajati?“ To su brige koje su manje-više sve žene imale u nekom trenutku života.

Kada zapravo želimo promene u svom životu ili da povećamo samopouzdanje, termin kod frizera je naša prva pomisao. Ako ste upravo u ovoj fazi i pitate se da li je rastanak sa dugom kosom dobra ideja ili ne, imamo rešenje za vas.

Trik od 5,5 cm rođen je zahvaljujući poznatom frizeru Džonu Fridi i obećava da će vam dati odgovor koji tražite, odnosno saznaćete da li vam bolje pristaje kratka ili duža frizura.

Kako funkcioniše trik?

Postavite olovku horizontalno ispod brade. Zatim postavite drugu olovku ili lenjir vertikalno počevši od mesta gde se uvo susreće sa licem i označite merenje u centimetrima. Ako je mera manja od 5,5 cm, onda će vam kratka kosa dobro stajati. Ukoliko je duže, verovatno bi bilo dobro da se držite svoje duge kose.

Naravno, uvek postoji izuzetak od pravila, ali ništa ne gubite primenom trika pre nego što napravite promenu.

@j.uuuuudy #duet with @bondenavant // mine is just a little over 2.25inch 🥲 should i still cut my hair short? #hairtips #shorthair ♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group