"Toskansko sunce“: vrhunski trend boje kose ovog leta

Kosa sa zlatnim sjajem!

Stigla je letnja sezona i predstavljamo vam vrhunsku letnju boju za kosu koja neodoljivo podseća na dane obasjane suncem. Ako ovo toplije vreme želite upotpuniti bojom kose koja će navesti ljude da pomisle da ste poslednje dve nedelje proveli sedeći na plaži, možda ćete želeti da razmislite o tome kako da prihvatite novu trendi boju za kosu „Tuscan sunned”.

„Tuscan sunned” je boja koju ove godine viđamo svuda, na ulicama, ali i na društvenim mrežama, dajući nam nežnu, laganu boju u toplim, zlatnim nijansama koje laskaju većini tipova kože.

Ova boja podseća na dobro poznati i voljeni balayage i idealna je za kovrdžavu i talasastu kosu, jer ističe prirodnu teksturu kose. Ukoliko imate ravnu kosu, nema potrebe da brinete, jer može izgledati sjajno na svim tipovima kose, dajući joj zlatni, letnji sjaj koji se savršeno slaže sa preplanulom, blistavom kožom.

U galeriji smo izdvojili naše omiljene verzije da bismo vas inspirisali ukoliko planirate da uskoro posetite frizera.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group