10 prelepih i jednostavnih stilova za konjski rep

Koliko god volimo da nam je kosa stalno puštena, imati lepu frizuru s vremena na vreme može učiniti čuda za naše samopouzdanje...

Dani kada nam je kosa čista i kada lepo izgleda dok je puštena su neprocenjivi, jer je većinu vremena situacija takva da jednostavno samo poželimo da je ukrotimo, da bismo izašli iz kuće pristojno. Ali, kosa vezana u rep ne mora da izgleda neprivlačno. Postoji mnogo načina da eksperimentišete sa njom, od „neuredne“ do repa sa strane u pletenici. Na vama je da odlučite koja frizura sa repom vam se sviđa, a na nama da vam pokažemo koje su trendi.

Uzmite u ruke sve što vam je potrebno za pravljenje i napravite svoj rep iz snova!

Niski konjiski rep koji nastaje iz pletenice - Umesto običnog repa ili pletenice, možete napraviti kombinaciju ove dve frizure. Ova frizura deluje divlje i neukrotivo.

Rep sa strane - Umesto klasično vezane koje na sredini glave, pokušajte da dodate malo šik stila svojoj pojavi i pomerite svoje "konjski rep" u levu ili desnu stranu.

Jednostavni niski rep  sa par uvijanja - Ako volite opuštene varijente vezivanja kose, koje deluju neobavezno ali ujedno i dovoljno uredno, vaš izbor može da bude niska verzija repa sa nekoliko laganih uvijenih pramenova.

Rep sa riblja kost pletenicom - Sve dame koje su romantičnog raspoloženja vrlo lako mogu svoju pojavu da ukrase repom koji je isprepleten pletenicom. 

Visoko podignut rep - Kada poželite da "probudite" svoju frizuru, jednostavno klasičan konjiski rep podignite na vrh glave. Automatski ćete izgledati elegantnije i zanosnije. 

Upleten konjiski rep - Ako nemate vremena za pravljenje pletenice, ni riblje kosti koja se pratvara u rep jednosavno podelite kosu na dva dela, uvrnite je ka glavi sve do vrata i vežite rep.

Konjski rep sa "čvorovima" - Vrlo lako uz pomoć par jednostavnih poteza možete transformisati svoj konjski rep. Vežite kosu i olabavite traku kojom je vezana. Zatim napravite čvor provlačenjem repa kroz kosu podeljenu po sredini u predelu vrata. Postupak ponovite dva do tri puta.

Sportski konjiski rep - Za sve dame kojima je potrebno rešenje za vežbanje, tu je varijanta sportskog konjskig repa. On može nastati iz pletenice koja je napravljena od polovine glave do vrata, ili biti kreiran od pramenova koji se sastaju na sredini glave i sežu do vrata. Izbor je na vama.

Dva konjska repa - Kada poželite da vaša frizura bude apsolutno šik i neobična, opredelite se za sva konjska repa. Ovakva simetrija učiniće da lepota vašeg lica dođe do izražaja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group