Svet je poludeo za novim JLO zavesa – šiškama

Dženifer Lopez je savršeni dokaz da žena može izgledati dobro i u najobičnijoj beloj majici sve dok na glavi ima savršeno dobru frizuru.

Ali kada kažemo “savršenu” onda zaista i mislimo na najsavršeniju moguću varijantu koju možete da stvorite u svojoj glavi.

Ovoliko ravna, savršeno centrirana i neverovatno uglađena kosa se ne sreće baš često, zar ne?Iako je J LO poznata kao neko čiji oblik lica idealno podnosi sve moguće i nemoguće kombinacije, u zadnje vreme navikli smo da je viđamo ili sa visoko podignutim konjskim repom, ili pak sa bujnim i raskošnim loknama do struka.

Zato nas je prilično iznenadila objava koja je za cilj imala predstavljanje rubova koji gotovo u milimetar uokviriju njene obraze i jagodice, a njenom izgledu daju neku čvrstinu i nesumnjivu odvažnost.

Dugački rub nije neka posebna novost, bar kada su društvene mreže u pitanju. Navikli smo već da viđamo dame poput En Hatavej i Rijane sa setom bočno definisanih šiški, što nam ukazuje da će se ovaj trend nastaviti i tokom leta. Ali ipak, ovako gusta i oštra varijanta kakvu srećemo kod J Lo definitivno (bar za sada) odnosi pobedu. I to iz svih mogućih uglova!

Oblikovane tako da podsećaju na gustu i kvalitetnu zavesu koja svom težinom pada sa obe strane lica, ova frizura istovremeno naglašava obraze i centralni deo glave, a dozvoljava i čelu da zasija svojim punim sjajem. Uz njenu divnu zlatnu nijansu čini se da apsolutno ništa ne može poći po zlu, i da će (uz pravilno oblikovanje) svaka dlaka ostati na svom mestu čak i u toplim letnjim mesecima koji nam slede.

Izvor: allure

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group