Sve nijanse plave koje ćete obožavati ovog leta

Ne znamo da li je istina da se plavuše bolje zabavljaju, ali ono što zasigurno znamo jeste da su ovo poslednji trendovi koje bi valjalo isprobati ukoliko ovoga leta maštate o plavoj kosi!

Zapravo, uvek je pravo vreme da se nešto uradi sa frizurom, a mi smo uvek za drastične promene. Postoji li išta drastičnije od konačnog prelaženja u tabor plavuša?

I ok, znamo da se dosta pisalo o bakarnim nijansama koje su odjednom postale ultra-popularne, ali 'ajmo biti realni – može li ijedna boja da parira neprolaznom sjaju biserno plave?

Bez obzira na boju kože ili prirodnu boju kose, svako može postati plavuša. Zapravo – pokušati tako nešto. Tajna leži u pronalaženju savršene nijanse a to bi ukratko trebalo da znači da svako ima neku svoju “najprirodniju” boju koja bi se mogla izvesti čak i u kućnim uslovima.

Iako ovakav jedan podvig radije prepuštamo profesionalcima, sasvim je moguća opcija i izvlačenje pramenova ili bar neki sitniji “domaći” pokušaj. Na kraju krajeva, budimo iskreni – svi smo to bar jednom probali!

Bilo kako bilo, ovde se ne bavimo pronalaženjem savršenog načina za bojenje kose, niti želimo da vas ubedimo u to da bi vam baš neka od trendy nijansi plave za 2021. godinu savršeno stajala.

Želimo samo da sa vama podelimo neke od najzanimljivijih opcija koje slobodno možete kopirati u danima koji slede, jer, kao što rekosmo – plavo ni ovog leta ne izlazi iz mode!

Photo: styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group