Super kratka kosa – vanvremenski trend samo za najhrabrije

Da pređemo odmah na stvar – apsolutni hit ove sezone može biti i super kratka frizura, ali samo ako se usudite!

Ok, ok, već smo čuli prognoze da će bakarne i srebrne nijanse biti najtraženije boje u ovoj godini, ali šta je sa samom frizurom?

Istina je da će većina pripadnica lepšeg pola odigrati na kartu sigurnosti i praktičnosti i izabrati slojevito šišanje. Ali za sve one hrabre dame koje istovremeno traže nešto što je lako za održavanje a pritom stilizovano za tren oka – tu su super kratke ili takozvane pixie frizure koje nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Posebno ukoliko se odlučite za gore pomenutu srebrnu nijansu koju u svako doba možete osvežiti sivkastim pramenovima. Ljubičasta i ove sezone dolazi u obzir, bilo da se radi o dužoj ili kraćoj varijanti pixie-ja, mada moramo priznati da ovako kratka kosa odlično ide i uz tamno kestenjastu boju.

Dobra vest je što je sve više žena spremno da eksperimentiše i sa ultrakratkom frizurom (buzz cut) koja odiše odvažnošću i samopouzdanjem. Iako se na prvi pogled može činiti kao najlošiji potez, buzz je zapravo stil koji odgovara većini oblika lica.

Mi definitivno glasamo za kratku kosu u svim mogućim varijantama, a vi?

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group