Strawberry Blonde: Nova boja kose Gigi Hadid nas je oduševila

Izgleda da je poslednjih nekoliko meseci za Gigi Hadid bilo puno eksperimenta i novih iskustava, ne samo zato što prolazi kroz period majčinstva, već i zato što je odlučila da se igra sa kosom kao nikada ranije.

Od prirodne plave kose koja je zaštitni znak modela s početka karijere, prešla je u smeđu, a sada u posebnu nijansu plave, koja impresivno porumeni, posebno kada je na suncu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi nije jedina koja je odabrala Strawberry Blonde nijansu. Zvezde poput Siene Miller i Blake Lively takođe su odlučile da dodaju ružičaste nijanse svojoj kosi i ovo je jedinstvena promena koja nas inspiriše da promenimo boju kose.

Ova nijansa je posebno pogodna za plavokose žene koje žele da potamne i isprobaju nešto drugačije. Slično tome, brinete koje žele da daju malo "topline" svojoj kosi sada kada to leto zahteva, isto tako mogu isprobati „jagoda“ nijansu. Crveni i ružičasti tonovi transformisaće izgled vaše kose i ulepšaće lice nijansom koja odgovara svim tipovima kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ne oklevajte da mešate tonove (uvek uz pomoć stručnjaka) kako biste postigli jedinstveni rezultat koji će bolje naglasiti i vaš izgled i preplanulu kožu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group