Šta svaka žena mora da zna pre nego se odluči za pixie?

Pixie frizura je apsolutni hit kada je 2021. godina u pitanju, i sigurni smo da će svaka dama (bar na kratko) poželeti da je ponese u narednim mesecima.

Ipak, ne izgledaju baš svi tako fantastično kada nose pixie frizuru, bez obzira na želju da u svakom momentu ostave utisak originalnosti i samouverenosti. Dakle, zaboravite na onu staru dobru devizu “svako može da je nosi” i postarajte se da najpre dobro izanalizirate svoje lice kako ne biste upropastili ono čime već raspolažete.

Svakako, reč je o jako zahvalnom načinu šišanja koji je još zahvalniji za svakodnevno održavanje. Naročito sada kada nam se bliže visoke temperature – svi bismo radije zaobišli mokru, lepljivu kosu na vratu, zar ne?

Međutim, ono što morate imati na umu pre nego donesete ovakvu jednu odluku jeste da povratka nema. Ova zabavna frizura se može oblikovati za baš svaku priliku, bilo da je to posao, noćni izlazak ili neki hot-date, ali samo pod uslovom da ste sigurni u ono što činite.

Svetski vodeći stručnjaci i frizeri savetuju da se za ovakvo šišanje uvek najpre odluče dame sa ovalnim, srcolikim ili blago četvrtastim oblikom lica, a da ga, s druge strane, trebaju izbegavati osobe sa okruglim licem iz prostog razloga što im neće ostati baš mnogo prostora za manevrisanje u momentima kada požele da njihovo lice deluje uže.

Ukoliko imate duguljasto ili previše četvrtasto lice a čvrsti ste u nameri da ponesete pixie, predlažemo vam da se uvek radije opredelite za neku opciju sa šiškama jer ćete tako em prepoloviti dužinu vašeg lica em istovremeno postići i bolju simetričnost.

Mi vam predlažemo da zavirite u našu malu pixie-galeriju i pronađete za sebe opciju koja će vam savršeno pristajati.

Photo: iStock

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group