Beauty - Kosa

Savršeni sexy plažni talasi i za kratku kosu

Ako kada se kaže nehajno razbarušena kosa, plažni talasi i lokne, odmah pomislite na sve one zavodljivo duge kose, niste u pravu, jer i na kratkoj kosi talasi mogu izgledati i te kako odlično.

Kratka kosa je, podjednako baš kao i duga, stajliš i klasična, a frizure poput boba i loba, vladaju planetom. Popularne manekenke i glumice sve više se odlučuju za kratku kosu i izgledaju neodoljivo. Zato, ako imate kratku i ravnu kosu, a želite nešto da promenite, predlažemo vam da na ovih preko plus 30 stepeni, blago uvijete kosu. Izgledaćete fantastično, šik i sexy.

Ne morate se po vrućinama mučiti dodatnom toplotom, koristeći figaro, peglu ili fen i četku. Talase možete dobiti, bez da kosu oštećujete i izlažete visokim temperaturama. Predlažemo vam da pokušate sa punđicama, kikama ili čvorom.

Kosa će se uviti i blago izlomiti, a vi samo treba da je dodatno oblikujete uz pomoć voska, silikona ili kreme i da je učvrstite lakom, kako bi vam "frćoklice" što druže trajale.

A od sada za potpuni plažno-morski vajb frizure, tu su i razni sprejevi za kosu na bazi morske soli, koji doprinose volumenu i trajnosti uvojcima.

J.C.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group