Beauty - Kosa

Savršene letnje frizure za tanku kosu

Da li je vaša kosa tanka ili slaba?

Pretpostavljate da je to isto, zar ne. Većina žena zapravo smatra da ove dve reči znače isto, međutim među njima postoji značajna razlika. Kada govorimo o slaboj kosi, zapravo mislimo na debljinu pojedinačnog pramena. Kod tanke kose misli se na debljinu svih pramenova. Iako među njima postoje razlike, ovim tipovima kose je zajedničko to što je ponekad vrlo zahtevno za takvu kosu pronaći odgovarajuću frizuru.

Sa prolećnom i letnjom sezonom koja su ispred nas, javlja se potreba za promenom frizure. Kako bi vas inspirisali da svoju tanku kosu ove sezone učinite vašim najlepšim detaljem donosimo vam u redovima koji slede, primer zadivljujućih frizura. Štaviše poznate svetske zvezde su te koje će vam lično pokazati koliko se šarma krije iza svake od njih.

Od fantastičnih pixie i bob kombinacija, preko zaglađenih i razbarušenih do onih sa ukroćenim krajevima i neodoljivim loknama. Tanku kosu ne treba da posmatrate kao svog neprijatelja, jer ona itekako može biti vaš adut. Potrebno je samo da pronađete frizuru koja laska vašem obliku lica i stilu koji preferirate.

Bilo da volite apsolutno kratke frizure, one srednje dužine ili ipak tragate za savršenim stilom za svoju dugu kosu, u našoj galeriji ćete pronaći mnoge zanimljive varijante. Debljinu koja nedostaje vašoj kosi možete da nadomestite slojevitim varijantama ili kontrastnom bojom pramenova, kao i asimetričnim skraćivanjem.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group