Sara Džesika Parker pokazala je stajling sa šik niskom punđom

Sara Džesika Parker je vrhunska modna ikona poslednjih godina. Svako njeno pojavljivanje u seriji Sex & City je još jedna inspiracija o kojoj se raspravlja u svim ženskim grupama. A sada sa povratkom serije, niste mogli a da ne potražite svaki detalj ne samo modnog već i beauty izgleda koji je zaista neverovatan. Sara se usudila da se u seriji pojavi sa sedom kosom i pokaže da sa ponosom prihvata svoje godine.

U novom serijalu ona nastavlja da nosi kosu iste dužine, dok u scenama sa snimanja vidimo da često bira blage talase, ali i neverovatne punđice koje dokazuju da nije potrebno mnogo truda i vremena da bi se dobio šik izgled.

U stvari, u jednom od poslednjih pojavljivanja, ima najelegantniju, jednostavnu nisku punđu koju možete sami napraviti za samo nekoliko minuta. Sve što treba da uradite je da skupite kosu u rep, uvrtite, a zatim je pričvrstite ukosnicom. Ovo je savršena frizura za posao, kao i za najsvečaniji noćni izlazak.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group