Roze-zlatna plava boja kose - novi jesenji trend

Možda je kraj sezone finog rozé vina, ali njegovoj boji tek predstoji početak...

Dobro znate da je boja rozé vina fina roze zlatna, koja čini toliko specijalnim. Kao što smo već rekli sezona ovog vina se polako privodi kraju, ali ovoj posebnoj boji tek predstoji početak i to u trendovima koji se tiču boje kose. Zlatno-roze plava će biti hit ove jeseni!

"Za moderniji dodir, svetlije nijanse držite oko lica, dok ćete tamnije oko korena i kroz krunu glave. Pramenovi že najbolje izgledati ako se nalaze od sredine do krajeva kose. Na ovaj način ćete olakšati održavanje ove boje, a dodaćete instant dubinu celokupnom izgledu," rekla je Tamara DeFelise, popularna frizerka koja sređuje frizure poznatim damama.

S obzirom da je plavušama dosta lakše da dodaju malo roze nijanse svojoj frizuri, ipak se ovaj trend farbanja preporučuje i brinetama sa toplim podtonovima. "Ova boja će akcentovati zlatne i nijanse breskve kod žena sa toplijim tonom kože i istaći će nijanse meda u njihovim očima," dodala je Tamara.

Ova nijansa je uveliko poznata među poznatim ličnostima, a jedna od njih je i Ema Stoun, sa dubokom "peščano roze" nijansom, suptilnim roze pramenovima i ombre prelazom.

Igrajte se sa svojom jesenjom plavom i pitajte svog frizera da vam doda malo bogate roze-zlatne nijanse u vašu kosu, kako biste izgledali super-trendi.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group