Beauty - Kosa

Praznične frizure za dame sa dugom kosom

Lepota božićnih i novogodišnjih praznika je pre svega u vremenu koje provodimo sa najbližim članovima porodice.

Budući da ove godine dočekujemo praznike u svom domu, u svakom od nas je mala doza melanholije, jer nema onih čuvenih priprema za Doček Nove godine. Ali čak i ako ne proslavljate novogodišnju noć negde u gradu, to ne znači da ne možete da izgledate lepo. Nema razloga da i ove godine ne priuštite sebi zadovoljstvo ulepšavanja pred praznike. Našu današnju temu posvećujemo frizurama za dame koje imaju dugu kosu, u prazničkom maniru.

POLU – PODIGNUTA KOSA

Verovatno najpopularnija opcija pri stilizovanju duge kose je ona u pogledu polu – podignute kose. Zahvaljujući ovakvim frizurama vaša duga kosa izgleda bogatije i samim tim vi izgledate zanosnije. Kako bi svojoj polu – podignutoj kosi dodali teksturu poslužite se izradom jedne ili više pletenica, punđama, neurednim vezanim pramenovima ili pravljenjem mašini od kose. Simetrične ili asimetrične frizure, izbor je na vama, a kako bi uneli malo praznične čarolije u svoj izgled odaberite neke glam varijante.

SENZUALNE PLETENICE I KONJSKI REP

Postoji neverovatno mnogo opcija koje vam se nude u pogledu izrade pletenica i čuvenih – konjiskih repova. Od zaglađenih do razbarušenih varijanti, preko riblje kosti i kombinacija krajnosti poput elegancije i ležernosti. Možete čak i da kombinujete pletenice i konjski rep i da stvorite vrlo originalnu i postojanu frizuru.

PODIGNUTE FRIZURE

Ako želite frizuru koja će učiniti da izgledate besprekorno i koja će laskati vašoj pojavi tokom celog dana potpuno podignute varijante su vaš siguran izbor. Sakupljena kosa od koje je formirana pletenica, punđa ili kombinacija ove dve elegancije predstavlja suštinu ovakvih frizura.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group