Beauty - Kosa

Pepeljasti pramenovi – zavodljivi i u trendu

Pripadnice lepšeg pola često misle da je njihova smeđa kosa, najblaže rečeno – dosadna.

Međutim, ona je podloga za najdivnije nijanse, a čak i u svom originalnom izdanju zaista može da izgleda fantastično. Ne dozvolite nikom da vas ubedi u suprotno. Vaša smeđa kosa u sebi skriva neverovatan potencijal. A to ćemo vam danas i pokazati.

Na dohvat vam je ruke pregršt nijansi koje savršeno odgovaraju vašoj smeđoj kosi. Pepeljasta smeđa je naš današnji favorit. Oštra i izazovna boja, zrači senzualnošću i svežinom. Iako nije za svakog, karakteristična je za dame koje se ne plaše svoje individualnosti. Ako joj se prepustite, bilo u vidu pojedinačnih pramenova ili Balayage tehnike, zaista vas može očarati.

Suptilno naglašena ili intenzivna, pepeljasta boja na smeđoj kosi je početak jedne lepe priče. One koja vam otrkiva novu dimenziju vaše lepote. Pepeljasto braon komabinacije su smele i daju ženskoj osobi prednost o kakvoj nije do sad ni sanjala. Ako već imate nekoliko srebrnkasto sedih vlasi, uz pepeljastu boju, možete da prestanete da ih nevešto prikrivate. 

Samouvereni i snažniji nego ikad imate mogućnost da istinski volite sebe, i uživate u svojoj lepoti. Upustite se u avanturu otkrivanja opčinjavajućih pepeljastih tonova.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group