Oat milk blonde: plava nijansa koja odgovara svakom tipu kože

Svake godine dolazak leta nas navodi na promene, posebno u pogledu naše kose koju uvek želimo da osvežimo novim tonovima kako bi izgledala bogato i sjajno.

U zimskim mesecima, tamnije nijanse mogu biti relevantnije, ali kako se približavamo letu potrebno nam je više prirodnosti i biramo boje koje će istaći i naše crte lica i preplanulost.

Iako se čini da nijanse crvene imaju svoje počasno mesto poslednjih meseci, plava boja nikada neće izaći iz mode, posebno u njenoj prirodnoj verziji. Topli plavi tonovi koji stvaraju sunčani efekat na kosi idealan su izbor za letnje mesece i zato ih svake godine viđamo na mnogim poznatim ličnostima.

Ove godine najmodernija plava nijansa se zove „oat milk blonde“, boja sa toplom bazom i prirodnim efektom. Ova nijansa nema platinaste tonove, ali istovremeno nije ni žuta. Za žene koje se ustručavaju da se potpuno predaju plavim tonovima, „oat milk blonde“ je veoma lep i moderan predlog da probaju nešto drugačije, a da pritom potpuno ne menjaju boju kose.

Jedan element koji često vidimo u ovom stilu je tamni koren. Pošto je u pitanju nijansa zasnovana na prirodnosti, tamniji koren ne poništava konačni rezultat, već dodaje dodatni stil i opušteno raspoloženje. Istovremeno, to je opcija koja vam neće mnogo smetati tokom leta, jer se smatra bojom sa niskim održavanjem i ne zahteva česte posete frizeru.

Ovu nijansu kose videli smo na modnoj pisti SS22 Eli Saab.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group