Novi Tik Tok trik koji stvarno radi: osvežite kosu bez suvog šampona

@matildadjerf

TikTok je odavno osvojio titulu najboljeg izvora korisnih beauty trikova, a njegovi korisnici su glavni trendseteri.

U prostranstvu društvene mreže možete pronaći hiljade video zapisa koji će vas naučiti kako da se rešite podočnjaka ispod očiju bez pomoći flastera za tren oka, napravite kovrdžavi stajling sa običnom čarapom i pretvorite običan puder u vodootporni. Sledeći na redu je još jedan trik koji vam omogućava da brzo osvežite kosu bez upotrebe suvog šampona. 

Da biste to uradili, potreban vam je samo jedan proizvod koji verovatno već imate u svom neseseru.

@NIKKI.CRUZ

Ovaj trik je posebno dobar za kosu drugog dana nakon pranja. Nakon drugog dana, kosa često ne izgleda dovoljno prljavo da biste je ponovo oprali, ali ne tako sveže kao prvog dana. Ovde, umesto šampona za suvo pranje kose, prema TikTokerima stupa na scenu rastresita četka sa puderom. Lagani transparentni puder koji koristimo za fiksiranje kozmetike je odličan za „maskiranje“ lagano masne kose. Mikroskopske čestice praha savršeno upijaju sebum, dajući kosi svež i čist izgled.

@OH_MY_MARIE

U idealnom slučaju, koristite mineralni puder koji neće isušiti kožu glave i neće začepiti pore (da, to se takođe dešava čestim korišćenjem). Puder možete koristiti ujutru, ili možete staviti takav „SOS komplet“ u svoju torbu kako biste mogli da osvežite kosu bilo gde i bilo kada.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group