Beauty - Kosa

Nemačka tinejdžerka kreatorka impresivnih frizura

Kada pomislite da ste sve već videli i kada malo toga može da vas fascinira, pojavi se mlado biće prepuno novih ideja.

Predstavljamo vam rad jedne mlade nemice koji je oduševio ljude širom sveta. Ona ima svega 17 godina i sa lakoćom izrađuje impresivne frizure koje bi se lako mogle zamisliti na glavama Diznijevih princeza. Njeno ime je Milena, i do sada je uspela da osmisli i sprovede u delo na stitine različitih, vrlo – zamršenih frizura.

 

Kada joj je bilo samo 6 godina Milena je počela da se bavi izradom frizura i njena ljubav prema ovoj umetnosti je vremenom rasla a stil sazrevao. Iz godine u godinu opipljiv napredak doveo je do fantastičnih kreacija koje mogu zaseniti i najtalentovanije stiliste sveta. Kada se na traci premotaju njene frizure, može se primetiti prisustvo onih koje podsećaju na tkanja korpi, makrame, heklane i pletene uzorke. Čini se da sa vlasima kose ova mlada devojka postupa lako kao sa predivom.

Milena kaže kako ju je oduvek zanimalo pravljenje pletenica i izrada narukvica. Spajajući ove dve aktivnosti u jednu sa 10 godina je započela sa izradom naprednijih frizura, a uspeh u tome je bio njena inspiracija za daljim radovima. Na pitanje zašto je odabrala baš tako zamršene frizure, koje zahtevaju povećenost, vreme i strpljenje, Milena odgovara da su upravo zamršene frizure bile savršen način za proširenje njenih veština i znanja.

Osim toga Milena ističe kako kada jednom započne sa izradom frizure, nikad skoro ne zna kako će ona na kraju izgledati, jer se nove ideje rađaju jedna za drugom, a ona nastoji da ih uklopi u trenutni dizajn. Zavirite u našu galeriju i pogledajte šta stvaraju vešte ruke mlade stilistkinje.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group