Beauty - Kosa

Najnoviji i najpopularniji trend po pitanju stilizovanja kose – razbarušeni BOB

Neuredne, razbarušene, neukrotive – frizure koje su primetne na svakom koraku.

Kao da su sa dolaskom hladnijih dana, ženske frizure dobile neverovatnu slobodu i postale nesputne. Međutim jednostavan neuredan izgled više nije dovoljan. On mora biti savršeno neuredan, da bi bio IN. Ako imate dugu kosu, to može biti poprilično neostvarljiv cilj. Međutim ako imate kraću kosu, ili razmišljate o odlasku kod frizera, možemo samo da vam uputimo dve reči – razbarušeni Bob.

Frizura koju smo obožavali 80-tih, kojoj smo se vraćali s kraja 90 – tih, koja nas je zavela na početku 2000-tih, i koja kako se čini doživljava evoluciju pred sam kraj 2020. godine. Bob frizura je ta koja ne zahteva posebno održavanje, pri čemu uvek izgleda kao da ste upravo izašli iz salona. Šik, odvažna i vrlo zavodljiva, laka za stilizovanje i personalizovanje, Bob frizura je postala sinonim jednostavnog a savršanog izgleda frizure.

Spomenuli smo evoluciju jer Bob kako se čini postaje neuredniji nego ikad. Ako ste zainteresvani da saznate kako vašu Bob frizuru možete da učinite razbarušenom i privlačnijom nego ikad, otkrivamo vam male tajne velikih stručnjaka. Do neuredng savršenstva deli vas samo nekoliko koraka:

  • Kada oblikujete svoju Bob frizuru, dodajte malo teksture svojoj kosi uz pomoć gela ili pene za kosu. Ovi proizvodi će vam pomoći da postignete taj izvanredan neuredan izgled na koji ciljate, koji će vas pratiti tokom čitavog dana.

  • Talasi i uvojci na kosi mogu učiniti da vaša Bob frizura izgleda punije, gušće i sa više volumena. Napravite ih uz pomoć uvijča za kosu ili jednostavno prstima oblikujte lokne uz malo nanesenog gela.

  • Ako pravite Bob frizuru po prvi put tražite od svog frizera da vas ošiša slojevito kako bi kasnije bili u mogućnosti da naglasite neurednu vibraciju.

  • Odaberite potpuno divlji pristup kreiranju razbarušenog Boba. Pokvasite dlanove, navlažite kosu sa svih strana i isprskajte je lakom za kosu. Rezultat koji možete da očekujete je jednostavna senzacija.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group